Вега Тест от Вита Стил - Студио ВИТА СТИЛ

ВЕГА ТЕСТ на 350 или 610 продукта само за 20лв от Студио ВИТА СТИЛ, СофияНие сме фирма, която от 2009-та година предлага ВЕГА ТЕСТ на Българския пазар и сме обслужили хиляди клиенти. В Студио "ВИТА СТИЛ" винаги се стремим да предлагаме услуги с  високо качество на ниски цени  и ценим Вашето време!
Имаме удоволствието да Ви предложим услугата ВЕГА ТЕСТ с най-съвременния уред , единствен за България, който предоставя резултатите на български език, а не с прикрепен речник към теста; като тестът се извършва изцяло чрез компютъризиран комплекс, не се ползват ампули; не се замерва ръчно и е елиминирана възможността да бъдат манипулирани резултатите (като от упражняване на по-слаб или по-силен натиск върху замерваната точка, изкривяване на данните при работа без ръкавици или неизолиран писец и други) и съответно времето за замерване е 15 минути за 350 продукта и 30 минути за 610 продукта. Краткото време за замерване е следствие на използване на изключително прецизно замерващ уред (а не човек, замерващ с аналогов уред), който в комбинация с компютърна програма отчита Вашите резултати. След стартирането на програмата тя няма как да бъде спряна или да се повлияе по какъвто и да било начин върху качеството на услугата; замерват се 350 или 610 продукта.
След като някой обявява 184 продукта за Пълен вега тест, тогава нашият с 350 продукта какъв е? А с 610?
ВЕГА ТЕСТ с 350 продукта е разработен специално за ВИТА СТИЛ.

Резултатите се дават на клиентите на български език, без допълнителен речник за превеждане.

ВИП ваучерът включва:
Вариант 1:
ВЕГА ТЕСТ с 350 продукта: 40лв. - 50%= 20лв.

 • ВЕГА ТЕСТ с 350 продукта
 • Списък на тестваните 350 субстанции чрез ВЕГА ТЕСТ можете да видите ТУК
 • Бонус - Всеки, закупил ваучер за ВЕГА ТЕСТ, ползва отстъпка 75% от цената на БИО СКЕНЕР (реална цена 40лв, цена с отстъпка 10лв.), включващ замервания на над 170 показатели, които можете да видите ТУК. Резултатите от замерванията с БИО СКЕНЕР се изпращат на клиентите по e-mail.

ВИП ваучерът включва:
Вариант 2:
ПЪЛЕН ВЕГА ТЕСТ с 610 продукта 80лв. - 62%= 30лв.

 • ПЪЛЕН ВЕГА ТЕСТ с 610 продукта
 • Списък на тестваните субстанции чрез ПЪЛЕН ВЕГА ТЕСТ можете да видите ТУК
 • Бонус - Всеки, закупил ваучер за ПЪЛЕН ВЕГА ТЕСТ, замерващ 610 продукта, ползва отстъпка 75% от цената на БИО СКЕНЕР (реална цена 40лв, цена с отстъпка 10лв.),включващ замервания на над 170 показатели, които можете да видите ТУК. Резултатите от замерванията се пращат на клиентите по e-mail

Уважаеми клиенти, моля, спазвайте точно записания час! При закъснение над 5 минути няма да има време да Ви обслужим!

Вега тестът се извършва изцяло чрез компютъризиран комплекс, като не се ползват ампули; не се замерва ръчно и е елиминирана възможността да бъдат манипулирани резултатите (като от упражняване на по-слаб или по-силен натиск върху замерваната точка, изкривяване на данните при работа без ръкавици или неизолиран писец и други).
Биоенергийният тест Вега тест дава оценка за 610 храни и добавки, самото замерване е в рамките на 30 минути (замерването на 350 продукта трае 15 минути), като отчита моментното състояние на организма, което може да се промени след един или няколко месеца.
Технологията на компютърния апарат е основана на принципите на електроакупунктурата, като уредът е дигитален!
Тестът е безкръвен и безболезнен!
Самият тест протича по следния начин: сядате в удобно кресло с приятна обстановка, дава Ви се да държите два метални накрайника, по един във всяка ръка.
Двата накрайника са свързани с апарата, като по този начин се затваря верига. Биоенергийните честоти от храни, напитки, консерванти са вкарани в дигитален генератор на честоти и без да е необходимо да се слагат и сменят ампули, се отчитат вашите показатели.
Уредът автоматично замерва към кои храни вашето тяло е толерантно и ги разгражда добре и към кои от тестваните продукти имате непоносимост.
Клиентът не изпитва дискомфорт по време на самата процедура. Vega Test (Вега Тест) може да бъде направен на всеки, с изключение на бременни, кърмещи и хора с пейсмейкър.
Тестването е безопасно при бременност и кърмещи, но резултатите не са показателни.


Какво е Биоскенер?

Биоскенерът е високотехнологично устройство, продукт на интергация между медицина, био-информатика, електро-инженерство и други съвременни науки.
Той анализира здравословното състояние, константира основни проблеми и дава препоръки за превенция, използвайки като теоретична база квантовата медицина и прилагайки напредналите електронни технологии за отчитане на слабото магнитно поле, излъчвано от човешкото тяло. Диагностиката с Биоскенер е индивидуален справочник на здравето, който дава пълни изследвания на организма. Тази диагностика е неинванзивен, лесен, удобен, бърз, икономичен метод на изследване.
С развитието на науката, той ще има все по-широко приложение и все по-голям принос за човешкото здраве. Чрез биоскенера сe прави замерване на здравния статус на организма, като има допълнителни обяснения на български език.
Ако имате въпроси относно резултатите, обърнете се към вашия лекуващ лекар или съответния специалист.
Процедурата не се извършва:
• На лица под 10-годишна възраст;
• При жените - по време на месечен цикъл;
• При наличие на метални пластини в тялото;
• При наличие на пейсмейкър.

Плащане

 • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
 • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
 • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

 • ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.
 • Валидност на ваучера от 18 януари до 20 февруари 2016г.
 • Задължително е предварително записване на час, като се записват номера и кода на ваучера.
 • Запазване на час до 05 февруари 2016год. на тел. ******; записването на часовете става съобразно заетостта на студиото.  
 • За да използвате услугата, задължително представете разпечатан Вашия ваучер на служителите в салона. 
 • При неявяване, след предварително записан час, ваучерът се счита за използван.
 • Вижте всички Общи Условия.

Студио ВИТА СТИЛ

Гр.София
бул. "Христо Ботев" № 25 
Тел: ******

Работно време:
Понеделник до Петък от 10:00ч. до 19:00ч.
E-mail: vitastyle@mail.bg
Website: www.vitastyle.org

Оферти с намаление от студио "ВИТА СТИЛ" Гр.София

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 18.01.2016 до 20.02.2016
Тел. за запитване и резервации

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.
{* *}