Предимства на рекламата във Vipoferta.bg

Представяне на Vipoferta

Стартирал в началото на 2011 година Vipoferta.bg е първият сайт за групово пазавуване, ориентиран изцяло в сферата на туризма. С над 2000 партньора от цялата страна, 200 хиляди последователи в официалната фейсбук страница и 350 хиляди абонати на мейлинга. Ежедневно сайта се посещава от над 35 хиляди души, които се доверяват на подбора от оферти и планират екскурзиите си с намалените ни оферти.

2 000 партньора ни се довериха
350 000 потребителя се довериха на тях

РЕКЛАМА

Офертите в сайта се разглеждат ежедневно от над 35 хиляди души.
Всяка оферта е показвана на ТОП позиции във всички събирателни сайтове за оферти като VsichkiOferti.bg, Eha.bg, Ofi.bg, Hitro.bg. Oбщият брой посещения на тези сайтове е внушителен.
Всяка оферта се препубликува в официалната страница на Vipoferta, както и в мрежа от други фен страници, общия брой на феновете в тях надвишава 900 000 души.
Към всяка оферта се подхожда с индивидуален подход , с цел максимален брои продажби.
Наши партньори са голяма част от водещите медии в България и туристически портали. Всички оферти се показват на страниците им в специално изготвени банери и рекламни материали.
Сайтове с които работим:
News.bg, Lifestyle.bg, Pochivka.bg, Bghotelite.bg, Rooms.bg, Money.bg, TopSport.bg, Sportal.bg, Dir.bg

1

Нашият екип заедно с Вас създава уникална офета, която се публикува във vipOferta.bg

2

Рекламираме Вашия бизнес пред хиляди нови потенциални клиенти

3

Новите клиенти се превръщат в лоялна клиентелам която ще помогне за развитието на Вашия бизнес.

Интересува ви дали услугата ни е платена?

Разбира се, че НЕ. Няма да ви поискаме нито стотинка. Веднага след като сделката изтече, ние ви превеждаме сумата от продадени оферти, като Vipoferta.bg взима малък процент комисионна . По този начин ние печелим само тогава, когато печелите и Вие. За вас и вашия бизнес няма никакъв риск, защото офертата се активира само по предварително уточнен брой закупени ваучери.
За участие:
Ако искате да поместим и вашият бизнес във Vipoferta.bg и да ви помогнем да го развием, пишете ни на vipofertabg@gmail.com или позвънете на тел: 0889/ 22 00 49.

Въвели сте грешно потребителско име
Не сте въвели телефон
Въвели сте грешен е-мейл адрес
Въвели сте грешен код


{* *}