Процедура в София - Spa26 Бутик - Демонстрационен център за здраве и красота

Анти-ейдж масаж на лице против стареене и бръчки + дълбокопочистваща кална маска Sea of LifePro™ в Spa26 Бутик - Демонстрационен център на Sea of Life™



Невероятно релаксираща терапия, която подмладява лицето само за час, със 100 % натурални природни екстракти. Регенерира и възстановява епидермиса в дълбочина, премахва дълбоко отложената мръсотия, стяга порите и изглажда контурите. Опитайте! Изживяването е невероятно – намалете годините поне с 10 само за час!

Регенериращият анти-ейдж масаж на лицето, прилага източни техники, които  отпускат и тонизират напрегната лицева мускулатура и имат невероятното свойство да релаксират целия организъм. Натуралните растителни масла, допълнително подхранват кожата и стимулират регенерацията и производството на колаген и еластин, с мощно антиоксидантно действие против стареене и бръчки.
Маските за лице на Sea of Life имат свойството за кратко време да абсорбират нечистотиите, мастните секрети и свободните радикали отложени във всички слоеве на епидермиса. В резултат на действието на съдържащите се в тях кални био-нано-частици се активира клетъчния метаболизъм и се изхвърлят токсините от клетките.
Поради активираната микроциркулация, кожата се захранва с кислород и всички необходими минерали и животворни вещества, които проникват в дълбочина чрез био-нано-компонентите и осигуряват реминерализация и регенерация от най-дълбокия до най-повърхностния слой на епидермиса.
Резултатите са незабавни:
• по-свежо, по-гладко, радиантно чисто лице, със свеж тонус и младежки вид
• само след минути бръчиците са неуловими
• след дни кожата е все още свежа, гладка и сияйна

ВИП ваучера за намаления включва:

  • Отстраняване на грима и почистване на лицето с Дълбокопочистващо кално мляко Sea of Life Pro
  • Активиране на микроциркулацията с Хидротермално активен тоник Sea of Life Pro с вода от Мъртво море, полизахариди и микроводорасли.
  • Антиоксидантен аромотерапевтичен масаж на лице, деколте и яка, с натурално масажно масло Sea of Life™ богато на растителни екстракти от бадем, жожоба, невен, макадамия, маслина, грозде, авокадо, пшеничен зародиш, с благовонни етерични масла против стареене и бръчки.  
  • Нанасяне на Дълбокопочистваща маска Sea of Life Pro с рафинирана кал от Мъртво море, цинк, благовонни масла и растителни екстракти според типа кожа – суха, суха и чувствителна, нормална до мазна, мазна кожа и акне
  • Подмладяващ масаж с Антиейдж серум с био-нано-компоненти Sea of Life Pro и активна вода от Мъртво море
  • Грижа за околоочен контур против тъмни кръгове, бръчки и торбички с подхранващ и успокояващ крем 
  • Финализиране с: Хидратант с UV филтър или антиоксидантен дневен крем Sea of Life ат сериите Futurа, Mineralia или Mineral Flowers с дълбокохидратиращо и подхранващо действие, против стареене и бръчки с UV филтър
  • БОНУСИ:
  • Спа маникюр или спа педикюр към терапията на специална цена от 6 лв или 14 лв – включва: възстановяващ пилинг масаж с минерали и билкови масла, вана със соли от Мъртво море за ходилата, почистване на кожичките, оформяне на ноктите, лак по избор CND, OPI, или + 4 лв. за гел лак
  • 10% постоянна отстъпка за притежателите на ваучер, валидна за регенериращата спа козметика за лице в Spa26 Бутик
  • Доплащане за Анти-ейдж Лифтинг терапия Sea of Life Pro - 20 лв. вместо 33 лв.
  • Болкоуспокояващ масаж на гръб, раменен пояс и ръце за 15 лв вместо за 25 лв.

В Spa26 Бутик - Демонстрационен център на Sea of Life™ България ще откриете всичко за здравето и красотата от Морето на Живота™ – преди известно като Мъртво море. Предлагаме Ви едно малко кътче за релакс и spa в центъра на София, където ще се погрижим професионално за Вашето здраве и красота със 100% натуралните spa продукти за лице, коса, тяло, длани и ходила от Sea of Life™.  Коктейла от 26 минерала и микроелементи, растителни екстракти, благовонни масла и микроводорасли, интегриран в био-нано-молекули във всеки един продукт за професионална или всекидневна грижа на Sea of Life™, ще детоксикира и регенерира кожата в дълбочина, ще минерализира, енергизира и подмлади целият организъм с лечебно и животворно въздействие.
С уникалната био-нано-технология, спа продукти и терапии в Spa26 Бутик можете за кратко време да се разделите с редица проблеми, защото ние “Изтриваме целулит” с 5 см за 2 седмици, изглаждаме или тушираме стрии с 10 процедури, изглаждаме бръчки и регенерираме целия организъм само за 7 дни; регенерираме епидермиса при дерматити и псориазис само след няколко процедури; релаксираме организма напълно само за 1 час. Освен това при нас можете да направите кола маска, маникюр, педикюр и дълбоко почистване на лицето.

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • Валидност на ваучера: от 06 декември 2013г. до 30 януари 2014г.
  • Изисква се предварителна резервация на тел: ******, ******.
  • Вижте всички Общи Условия.

Spa26 Бутик - Демонстрационен център за здраве и красота

Град София
Ул.Княз Борис І №97
Тел: ******, ******
Mоб: ******

E-mail: sea-of-life@vipserviceworld.com
Website: www.spa26.eu


Оферта за терапия на лице с голямо намаление,  предоставена от Spa26 Бутик - Демонстрационен център на Sea of Life™

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 06.12.2013 до 30.01.2014
Тел. за запитване и резервации

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.