- Център Тяло Душа Дух

Шейсет минути Шиатсу масаж или Тай йога масаж по избор за 30лв. вместо за 60лв. в център Тяло Душа ДухЧесто пъти, поради напрегнатия живот, в нашия мозък се акумулират различни отрицателни емоции, тъга, страх, гняв и т.н.. В крайна сметка всички те се трансформират до една подсъзнателна агресия, която се прикрива дълбоко в нашето подсъзнание, спасявайки ни по този начин от едно неприятно осъзнаване и преживяване.
Подарете си един час истински масаж в център Тяло Душа Дух.

ВИП ваучера включва един от масажите по избор:
  • Шиатсу масаж
  • Тай йога масаж 
Шиатсу масажа спомага за активизиране на енергийната циркулация, както и на циркулацията на кръвта, с което рязко подобрява функционалността на организма и способства за засилване на собствените му лечебни сили!

В основата си Шиатсу, което буквално означава „натиск с пръст“ е масаж, при който се осъществява натиск с помоща на пръсти и длани по определени линии и точки на тялото. Масажа се изпълнява върху постелка на пода, като пациента е облечен в леки свободни дрехи. Основно изискване е по време на масажа , терапевта и пациента да синхронизират дишането си, след което терапевта изпълнява масажните похвати в синхрон с дишането на двамата. По този начин се постига както много добра концентрация, така и завидна релаксация. За пълното отпускане допринася и дълбокия натиск , който терапевта осъществява с помоща на цялото си тяло чрез специално подбрана позиция.
Тай йога масажа започва с обръщение за възхвала и благодарност към неговия създател и покровител Живаго Кумарабаджа. Изпълняват се няколко отделни комплекса от техники, които се разграничават от изходната позиция и обхващат цялото тяло. След приключване на масажа терапевта благодари на клиента за това, че е предоставил тялото си в неговите ръце и му е дал възможност да му помогне.
Тай йога масажът се изпълнява на специална постелка на земята, като клиента е облечен в удобни леки дрехи без колани, копчета, ципове и т.н.

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • Валидност на ваучера: от 25 Май до 25 Юли 2011г. 
  • Изисква се предварителна резервация на тел: ******  
  • Вижте всички Общи Условия

Център Тяло Душа Дух

Гр. София
Ул. Марин Дринов № 3A
(в двора, зад блок N-3-5)     

Моб: ****** 
E-mail: stefan@vastebor.com 
Website: www.vastebor.com 

Офертата е осигурена от:
 Mасажен център Тяло Душа Дух
Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 25.05.2011 до 25.07.2011
Тел. за запитване и резервации

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.