Почивка в Граматиково - Вила Бохеми

50% намаление на еднодневен пакет за наем на цяла вила в ГраматиковоВила "Бохеми" се намира във вилната зона на село Граматиково - местността Качул, на 30 метра от р. Велека.
Състои се от 3 спални, голям хол, кухня - напълно оборудвана, две бани и тоалетна.
Вилата разполага с камина с водна риза за студените зимни вечери. Телевизор във всяка стая с Bulsatcom. Външно барбекю, чеверме, кюмбе, беседка, лятна кухня. Местността е подходяща за лов и риболов. Капацитета на вилата е 10 човека.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ за вила Бохеми: 240лв. - 50% 120лв.
ВИП ваучера включва:

 • Една нощувка за наем на цялата вила (капацитет до 10 човека, състои се от 3 спални, голям хол, кухня - напълно оборудвана, две бани и тоалетна)

Най-голямата защитена територия в България предлага уникалния шанс да видите най-големия съхранен широколистен горски комплекс на Европа. Единствено тук на континента са запазени типичните за края на Терциера гори (отпреди 1 млн. г.). Горите покриват повече от 80% от площта на Парка. Средната им възраст е с 30 години по-висока от средната за страната, а старите гори с възраст над 100 години са 30% от горите в защитената територия - три пъти повече от средното за страната! В естествените масиви от стари гори – най-ценните консервационно значими местообитания - често се срещат дървета от източен горун, благун, източен бук и странджански дъб с диаметри от 1.5 – 2.0 м и възраст над 500 години.

В Природния парк можете да се запознаете с най-голямото разнообразие на земноводни влечуги в Европа, да се натъкнете на останки от тракийски гробници, да се порадвате на цъфнала зеленика през м. май, да нагазите в кристално чисти реки, да се насладите на архаични фолклорни обичаи и традиции, оцелели от езическата древност и съхранени с любов от хората навсякъде из планината.

Цялото това удивително природно и културно-историческо богатство се разполага в Природния парк “Странджа”, част от все още девствената планина.

Ако отпуската Ви доведе по южните плажове, не пропускайте авантюрата да се почувствате като Индиана Джоунс и се потопите в дивото очарование на една прастара гора.

Който не е бродил по странджанските пътеки, който не се е любувал на нежните орхидеи, нацъфтели по поляните на Странджа, който не е видял странджанската зеленика, той не би разбрал думите:
“Тук се връщам у дома при приятелите си.”

И нека не забравяме:
На Природния парк не бива да се гледа просто като на забранена територия, а като на наша обща ценност, която ще оцелее само ако ние самите я пазим!

Плащане

 • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
 • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
 • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

 • ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери.
 • Ваучерът е валиден при минимум две нощувки.
 • Валидност на ваучера: от 13 юни до 13 август 2013г.
 • Изисква се предварителна резервация, преди закупуване на ваучер на тел: ******, ******.
 • Вижте всички Общи Условия.

Вила Бохеми

Обл. Бургас
Общ. Малко Търново
С. Граматиково          
Тел:
******
Тел: ******
Тел: ******
E-mail: info@villabohemi.com

Website: www.villabohemi.com

Офертата е предоставена от Вила Бохеми, Граматиково

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 13.06.2013 до 13.08.2013
Тел. за запитване и резервации 0596 25 766

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.
{* *}