Почивка в София - Кемпински Хотел Зографски

50% намаление на еднодневен пакет за двама със закуска в апартамент Junior Suite в Кемпински Хотел Зографски*****, София



Кемпински Хотел Зографски е един от водещите 5-звездни хотели в София предоставящ най-добрите условия за бизнес и отдих.
Той съчетава духа и настроението на България с международните стандарти на обслужване и лукс. Намира се в един от най-престижните квартали, на 15 минути път от летището, 5 минути от конгресните бизнес центрове и забележителните атракции на града.
Хотелът се отличава с удивителна инфраструктура на площ от 30 000кв. и притежава най-добрата материална база в София. Предлага 442 стаи и апартаменти, най-големия Президентски апартамент в страната, в който са отсядали редица знаменитости, великолепни панорамни гледки, шест ресторанта и два бара, който предлагат кулинарни творения, вдъхновени от традиционните световни кухни, най-голямата конферентна зала в столицата и модерен фитнес и спа център с най-големия хотелски закрит плувен басейн в София. Хотелът разполага с уникална Японска градина, единствената на Балканския полуостров.
Кемпински Хотел Зографски предлага и безплатен паркинг, интернет и всички удобства, необходими за целенасочена и ефективна бизнес комуникация. Той е подходящо място за вашите успешни срещи и празненства.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 448лв. - 50% = 224лв.
ВИП ваучерът е за двама и включва:     

  • Една нощувка за двама в апартамент Junior Suite
  • Една закуска
  • Ползване на безплатно кафе в апартамента
  • Ползване на вътрешен басейн
  • Фитнес
  • Интернет
  • Паркинг

Всички луксозни стаи и апартаменти разполагат с мини-бар, сейф, климатик с индивидуално регулиране на  температурата, LCD или плазмен телевизор, модерна мултимедийна система, високоскоростен Wi-Fi, заключваща система със смарт карта всъответствие с всички стандарти за сигурност.

Вицепрезидентският апартамент, решен в модерен стил и допълнен от ефекта на футуристични лампи, ретро огледала и ръчно тъкани персийски килими, разполага с елегантна спалня, удобна дневна с работен кът, кухня, баня с хидро-масажна вана, мултимедиен телевизор с 42-инчов плазмен екран.

Президентският апартамент е обзаведен в стила на късния Ренесанс и Барока и се разпростира върху площ от 270 кв м. на 18 етаж на хотела. Разполага с просторен хол с 63-инчов плазмен телевизор, трапезария с маса за 10 души, напълно оборудвана кухня и голяма, артистично обзаведена спалня с 42-инчов плазмен телевизор. В апартамента има и офис с директни линии за телефон и факс, втора спалня за придружители или деца, мраморна баня с ретро вана и невероятна панорамна гледка към града и планината. В луксозната атмосфера на президентския апартамент са отсядали редица знаменитости, сред които Хелмут Кол, Реджеп Ердоган, Силвестър Сталоун, Хулио и Енрике Иглесиас, Лейди Гага, Тина  Търнър, Джеймс Браун, Анатолий Карпов, Уесли Снайпс, Сергей Михалков, Елтън Джон и много други.

В шест ресторанта и два бара, Кемпински Хотел Зографски София предлага изкусителни кулинарни творения, вдъхновени от традиционните световни кухни.Докато пиете ароматно кафе или чай на слънчевата тераса на Интермецо лоби бар, ще доловите уханието на японската градина, която носи наслада за всичките Ви сетива.Опитайте вкуса  на ненадминатите български специалитети в ресторант „Лозенец”  или се докоснете до духа на Италия в „Колине Тоскане”. Отдайте се на рибни специалитети и морски деликатесив рестотант „Капитан Кук” или  суши вълшебства в „Хепи суши”. Ресторант „Панорама” впечатлява с вечеря подзвездите на най-високото място в града.Вкусете сладки изкушения в „Кенди клуб” или стилни коктейли в бар Le Parfum. Вкусовете и ароматите на живота никога не са били толкова разнообразни.

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучерът трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.    
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.    
  • Валидност на ваучера от 09 май до 31 август 2014г.
  • Всички доплащания се правят на рецепцията на хотела.
  • Преди закупуването на ваучер направете запитване за свободни дати на телефон: ******.
  • След закупуването на ваучера трябва да потвърдите резервацията си, като продиктувате номера на ваучера си на телефон: ******.
  • Вижте всички Общи Условия

Кемпински Хотел Зографски

Кемпински Хотел Зографски*****
Гр.София
Бул. Джеймс Баучер №100

Тел: 0******
E-mail: kempinski.zografski@kempinski.com
Website: www.kempinski.com
Facebook: Kempinski Hotel Zografski Sofia

Офертата е предоставена от Кемпински Хотел Зографски*****, гр.София

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 09.05.2014 до 31.08.2014
Тел. за запитване и резервации 02 969 22 33

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.