На море в Лозенец - Хотел Зора*** - Лозенец

Еднодневен пакет за двама през юни месец в Хотел Зора*** - Лозенец



Хотел Зора*** - Лозенец ще ви посрещне с незабравим изгрев и ще ви изпрати с четирилистна детелина за късмет.
Хотелът е изграден в оригинален собствен стил, като интересното архитектурно решение съответствува на модерния дизайн. Намира се в непосредствена близост (20м.) до централния плаж на Лозенец. Атмосферата и спокойствието ще Ви дарят с чувство за пълен релакс.
Панорамната тераса освен наслада за душата от съзерцанието на лазурния бряг, предлага и удоволствия за тялото. Скай бар с изискани коктейли, шезлонги, чадъри и джакузи за разхлада са на ваше разположение 24 часа в денонощие. Очакват Ви и съответствуващи на обстановката комплименти.

Можете сами да откриете своята четирилистна детелина в градинките на хотела, където за изненада на собствениците и на персонала растат предвестниците на щастието.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 50лв. - 50% = 25лв:
ВИП ваучера е за двама души и включва:

  • Една нощувка в двойна стая
  • Интернет
  • Курортна такса

Хотелът е разпределен на 4 нива с огромна панорамна тераса и прекрасна гледка към залива със златист пясък, станал емблематичен за Лозенец.
В хотел Зора можете да се наслаждавате на своята почивка в 10 уютни  двойни стаи, 2 луксозно обзаведени апартамента и един VIP апартамент.
Стаите са в свежи тонове, носещи добро настроение, а обзавеждането е в стиловия и цветови облик на хотела. За вашия комфорт всички те са оборудвани със самостоятелна WC и просторна баня, минибар, LCD телевизор, кабелна телевизия, телефон, безжичен интернет, климатик, голяма тераса със столове, маса и чадър. На ваше разположение във всяка баня са хавлии и санитарен комплект.
Апартаментите са с модерен интериор, луксозно обзаведени и оборудвани с LCD телевизор, телефон, хладилник, климатик във всяка стая, просторна баня с вана. Разполагат с напълно обзаведена  и оборудвана кухня, трапезарен и холов кът, спалня, детска стая, тераси със столове, маси и чадъри.
VIP***** апартаментът ще ви подари завладяваща гледка към морето. Комфорт и удобство, лукс и индивидуален стил, разпростиращи се на площ над 150 кв.м.
Апартаментът е оборудван с всички екстри, осигуряващи комфортна почивка на нашите гости. Разполага с обзаведена кухня и голяма трапезарна маса, просторен хол с джакузи, баня с вана, спалня с работен кът. Прилежащите панорамни тераси и прозорци, обикалящи целия апартамент предлагат възможност да се наслаждавате на прекрасния залив и красивата Странджа планина.

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата. 
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • Офертата е валидна при минимум две нощувки.
  • Валидност на ваучера: от 01 до 20 юни 2015г.
  • Преди закупуването на ваучер направете запитване за свободни дати на телефон: ******.
  • След закупуването на ваучера трябва да потвърдите резервацията си, като продиктувате номера на ваучера си на телефон: ******.
  • Вижте всички Общи Условия.

Хотел Зора*** - Лозенец

Общ. Царево
Ваканционно селище Лозенец
Моб: ******
Е-mail:hotelzora.lozenec@gmail.com
E-mail: zora.lozenec@abv.bg
Website: www.hotelzora-bg.com


Oфертата е предоставена от нашия партньор - Хотел Зора*** - Лозенец

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 01.06.2015 до 20.06.2015
Тел. за запитване и резервации 0877 535 805

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.