Почивка в Троянския Балкан - Арт Хотел "Каза Арт"

50% намаление на двудневен делничен пакет със закуски, вечеря и курс по керамика в Арт Хотел Каза Арт, Орешак



Ако искате да попаднете в един различен свят! Ако искате да се заредите с позитивни емоции, ако искате да помечтаете! Изживейте една "творческа ваканция” с  уъркшоп по керамика в Хотел Каза Арт в с.Орешак. Вдъхновете от едно ново преживяване, изпълнено с нови и различни емоции!
Очакваме Ви в нашето Есенно ателие.

ДВУДНЕВЕН ДЕЛНИЧЕН ПAКЕТ: 138лв. – 50% = 69лв.
(Два поредни дни по избор от неделя до четвъртък)
ВИП ваучера е за ЕДИН човек и включва: 

  • Две нощувки в тематична стая
  • Две домашно приготвени закуски / Прекрасно утро, Вечна младост, Селска идилия или Сладко събуждане/
  • Една вечеря по меню вълшебство
  • Един курс по керамика - Изработване на съд с фуршова техника, Работа с грънчарско колело и изработване на съд върху него
  • Безплатно ползване на панорамна сауна
  • Паркинг
  • Wi-Fi интернет
  • Туристическа такса
  • Туристическа застраховка

Вариантите на меню Вълшебство може да видите ТУК

Aрт хотел Каза Арт в близост до Троянския манастир дефинира по един различен начин удоволствието от уикенд и почивка. Арт хотелът е уникален по своята концепция, замисъл и изпълнение - симбиоза от изкуство, релакс, природа и фантастична кулинария.
Тематичните стаи на Хотел Каза Арт са вдъхновени от основните сили във вселената - Море, Земя , Слънце, Луна, Въздух, Вятър, Любов. Всяка една е обзаведена с различен интериор, артистични мебели и индивидуален дизайн на баните, допълващи тематиката.
Хотел Каза Арт разполага със седем двойни тематични стаи – Медитация, Поезия, Етноромантика, Екзотика, Манастирски шепот, Речни истории, Морски импресии; три тематични студиа – Антични мигове, Нощни тайни, 1001 нощ и три апартамента – Легенда, Нова визия и Палитра.

Свежите цветове на стените и пачуърка на меката мебел в рецепцията и лоби бара в Хотел Каза Арт канят на пътешествие в света на мечтите. Интериорната концепция тук е базирана на корпоративните цветове на хотел Каза Арт -  оранжево, жълто, зелено и синьо. Тези цветове са вплетени в многобройни детайли както във външните, така и във вътрешните архитектурни решения на Хотел Каза Арт.

Различен хотел, различен ресторант. В ресторант – галерия Каза Арт тематичните стаи са интерпретирани по кулинарен начин с така нареченото тематично меню с авторски кулинарни шедьоври пасващи на съответната тема. С удоволствие Ви представяме винената листа на Каза Арт „ВИНЕНИ ЧУДЕСА”! Насладете се на подбрани вина от български изби,спечелили български и
интернационални отличия.
Просторната конферентна зала на Хотел Каза Арт предлага бизнес семинари, фирмени презентации и терен за тийм билдинг игри.
Хотел Каза Арт разполага с уютен, панорамен Спа кът, оборудван с панорамна сауна и масажно помещение с разнообразни процедури. Откритият артистичен Басейн с външна масажна баня открива невероятна панорамна гледка към Стара планина.
В Хотел Каза Арт сърдечният персонал се грижи и за най-важните същества за нас – децата ни. В детския кът на Арт хотел Каза Арт ги очакват играчки, игри, различни материали за рисуване, ръкоделие и интересни образователни забавления като уъркшопи по рисуване и керамика. Външната артистична детска площадка възбужда фантазията на малчуганите и ги отвежда в света на приключенията.
Защо тук? Висококвалифицираният и любезен персонал в Хотел Каза Арт се грижи за една различната почивка за своите гости. Мнoгoбройни са спортните активности, културни и природни забележителности в и около Орешак и Троян, които амбициозните хотелиери допълват с  нестандартни уъркшопи по керамика, живопис и кулинария.
Ако жадувате за една артистична, нестандартна и индивидуална домашна атмосфера, ако мечтаете за мебели, които зареждат дома Ви с енергия и вдъхновение, смисъл и красота? Тогава Ви каним да потънете в света на КАЗА АРТ и да се насладите на нашите необикновени творчески решения, събрани в три вълнуващи мебелни колекции: КАЗА АРТ АТЕЛИЕ, КАЗА АРТ НОВА и КАЗА АРТ НОСТАЛГИЯ. Това необикновено и вдъхновяващо пътешествие във вълшебния свят на въображението е нашият подарък за Вас!
С удоволствие отговаряме на всички въпроси, свързани с индивидуалното решение на Вашата домашна атмосфера.

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.     
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.        
  • Деца до 4 год. се настаняват безплатно.
  • Деца от 4 год. до 12 год., настанени на допълнително легло в стая, студио или апартамент доплащат 15 лв. на ден с включена закуска.
  • Трети възрастен, настанен на допълнително легло заплаща 25 лв. на ден с включена закуска.
  • Доплащане за настаняване в студио – 20 лв. на ден.
  • Доплащане за настаняване в апартамент – 30лв. на ден.
  • Валидност на ваучера: от 01 ноември до 15 декември 2014г.
  • Изисква се предварителна резервация, преди закупуване на ваучер на тел: ******и ******.
  • Вижте всички Общи Условия.

Арт Хотел "Каза Арт"

Хотел "Каза Арт"
Общ.Троян

С.Орешак
Ул. Стара планина №44
/до Троянски Манастир/ 
Тел: ******
Моб: ******
Е-mail: casa-art@arthotel.bg
Web Site: www.arthotel.bg

Oфертата е предоставена от нашия партньор - Арт Хотел "Каза Арт"

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 01.11.2014 до 15.12.2014
Тел. за запитване и резервации 0889 508 149

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.