Почивка през лятото в планината! - Хотел Картала

Еднодневен пакет със закуска в хотел Картала, местност Картала - Благоевград



Независимо дали търсите приключения , възможност за медитация или просто приятно прекарване на времето,това е идеалното място за вас.Съчетанието от автентична природна среда и модерна база прави Картала Еко Ризорт атрактивна дестинация за любителите на летните спортове.

Местност "Картала" е живописен район, разположен в Рила планина, на 27 км. източно от Благоевград. Курортът предлага отлични условия за всички любители на зимните спортове и планински развлечения. Планинският терен се характеризира с голямо разнообразие и впечатляващи усещания.
Край  Картала се намира най-високото дърво установено досега в България. То е смърч с височина 46 метра и се намира в резервата „Парангалица“, Рила, разположен на площ от 1509 хектара. Това е вторият най-стар резерват в България и до него се стига за около 30 минути.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 25лв. - 50% = 12.50лв.
Вип ваучерът е за ЕДИН човек, 
при двойно настаняване, при минимум две нощувки и включва:

  • Една нощувка в двойна стая
  • Една закуска
  • Планинска застраховка

На 2.30 часа се намира и тракийското светилище „Марков камък“. Според проучвания тези каменни отломки и откритите подобни останки под Малък Мечи връх в района на хижа Македония и под намиращия се назапад връх Ковачица са част от голямо тракийско мегалитно археоастрономическо съоръжение за определяне на лятното слънцестоенe. По много от причудливо подредените заоблени камъни и до днес са запазени вдълбани дупки и соларни кръгове.  Предполага се, че тук са се извършвали и ритуали в чест на почитаната от траките богиня Бендида.

От „Марков камък“ се стига и до Царев връх - няма ясно очертана пътека, върви се предимно през ниска хвойна и за около половин час се достига до връхната кота, на която има постамент с българското знаме.
Царев връх може би е най- личният връх на Югозападна Рила. Не само заради впечатляващата гледка, която се разкрива от негом - към Мальовишкия дял и циркуса на Рибни езера, Предела, та дори и  Северен Пирин при ясно време, а и заради многото легенди и предания, свързани с него. Най-популярното от тях гласи, че от тук цар Петър се поклонил на Св. Иван Рилски, който нарочно застанал на скалата, в която се е намирала пещерата, където живеел.
За 3 часа се стига и до хижа Македония. Тя се намира в седловината Мечи проход /между Голям и Малък Мечи връх/ в Югозападния дял на Рила. Разположена е на 2166м н. в. в южното подножие на Голям Мечи връх, което я прави една от най-високоразположените хижи на Балканския полуостров.
За същото време се стига и до връх Исмаилица (2 408 метра н.м.в)
Комбинацията от хубаво време и отлична надморска височина в местността Картала е идеална за всеки, който иска да прекара ваканцията си сред природата.

Хотел "Картала" предлага на своите гости 26 уютно обзаведени стаи, ресторант, чайна и открити заведения. Хотелът се намира на първа станция на кабинковия лифт и е изключително удобен за ски и сноуборд феновете. От стаите на хотела до лифта е осигурен достъп чрез изграден модерен асансьор, който създава невероятен комфорт на гостите на хотела.
Ресторантът предлага на гостите на хотела и посетителите на ски курорта традиционни български ястия, свежи салати, вкусни аламинути, барбекю и неустоими десерти. Pазположен e върху площ от 220 кв.м. и разполага с 120 места.
Чайната към хотелски комплекс "Картала" е разположена до учебната ски писта. Разполага с 60 места и тераса със заведение на открито. В нея гостоприемно ще ви посрещнат с топла храна, горяща камина и уютна обстановка.

През летните месеци Картала е идеалното място за отдих и приключения. Гостите на комплекса могат  да се възползват от богата гама ваканционни услуги и развлекателни съоръжения, в това число пакетни цени за организирани занимания по парапланеризъм, екотуризъм, конна езда, спортно катерене, и фотосафари. Картала Еко Ризорт предоставя уникални възможности за забавление и почивка. Базата е особено подходяща и за провеждане на спортни състезания, арт форуми, детски лагери, тиймбилдинги.

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • Вип ваучерът е за един човек, при двойно настаняване, при минимум две нощувки.
  • Деца до 5 години, настанени на допълнително легло се настаняват безплатно.
  • Деца от 5 до 12 години заплащат 7.50лв. на база нощувка със закуска.
  • Трети възрастен настанен на допълнително легло закупува ваучер.
  • Всички доплащания се извършват на рецепцията в хотела.
  • При неявяване на гост по направена резервация, сумата за ваучерите не се възстановява!
  • Валидност на офертата: от 08 юни до 31 август 2017 година.
  • Преди закупуване на ваучера е необходимо да направите запитване за свободни дати на тел: ******">******.
  • След закупуването на ваучера трябва да потвърдите резервацията си, като продиктувате кода на ваучера на тел: ******">******.
  • Вижте всички Общи Условия.

Хотел Картала

Ски курорт Картала
местност Картала
гр. Благоевград
Тел: ******">******
Email: ismailica@abv.bg
Website: www.kartalaresort.com

Офертата е предоставена от хотел Картала, местност Картала!

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 08.06.2017 до 31.08.2017
Тел. за запитване и резервации 0889 500 421

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.