Пълен скрининг на здравето в София - Център по натуропатия Динамика Био

Пълен скрининг на Вашето здравето: компютърно изследване с Omega-Medicine + Ирисова диагностика от Център Динамика Био



Център Динамика Био е първият център по натуропатия в България, в който природните средства за лечение се срещат с високите технологии. В центъра се прилагат само естествени методи за възстановяване на здравето като:
Акупунктура, акупресура и моксотерапия; Естествена физиотерапия; Фитотерапия и билколечение; Различни видове масажи със 100 % натурални продукти – класически, болкоуспокояващ, релаксиращ  и тонизиращ, антицелулитни масажи; Комбинирани лечебни масажи и др.
 

ВИП ваучера включва:

  • Комплексно компютърно изследване на функционалното състояние на организма с апарат “Omega-Medicine”
  • Ирисова диагностика
  • Консултация с лекар – специалист в областта на природното лечение
  • Изготвяне на индивидуална терапевтична програма с изцяло естествени и безлекарствени методи за възстановяване на здравето като билколечение, хомеопатия, лечебно хранене, акупунктура, акупресура, моксотерапия, су джок терапия и др.

Повече за комплексното компютърно изследване с апарат „Omega-Medicine”:
В основата на комплексното компютърно изследване на функционалното състояние на организма стои иновативна информационна технология, която на базата на анализ на вариациите в сърдечния ритъм или т. нар. „фрактална невродинамика“ извършва пълна скрининг диагностика на най-важните системи в организма.
Методът позволява да се установят:
Начина на функциониране на сърдечно-съдовата, вегетативната и централна нервна система, ендокринната система, състоянието на вътрешните органи; - Оценка на психоемоционалното състояние, на база изследване на биоритмите на мозъка; - Адаптационните и регулационни възможности на организма; - Колко енергия получава организма и колко изразходва; - Рисковете за развитие на болестни процеси; - Биологичната възраст на пациента – дали тя изпреварва физиологичната, т.е. налице е здравословен дефицит и човекът е болен, или пък органите и системите функционират като при по-млад човек, т.е. здравето е много добро и не съществува опасност за развитие на сериозни заболявания, или пък биологичната възраст съответства на физиологичната, което е индикация, че неговото здравословно състояние е задоволително.

Ирисовата диагностика е метод с много висока информативна стойност, който позволява бързо, безболезнено и напълно безвредно да се установи както настоящето здравословно състояние на организма, така и наличието на минали или скрити заболявания, а също и някои патологични предразположености, които в бъдеще биха могли да се превърнат в здравословен проблем. Извършва се с лупа и насочена светлина.
Предимствата на ирисовата диагностика са:
1.Ранна диагностика и превенция- ирисът разкрива проблеми или заболявания на дадени органи, преди да се прояви клинична симптоматика, както и някои болестни процеси в организма, които не могат да бъдат диагностицирани с други методи;
2. Бърза и безвредна диагностика – ирисовата диагностика е един от най-бързите и точни методи за изследване на цялостното състояние на организма. Диагностиката се извършва за около 30 минути и е напълно безвредна - без облъчване или използване на инвазивни методи и без странични ефекти;
3. Намиране на първопричината за дадено заболяване и комплексно диагностициране на състоянието на целия организъм – един от основните принципи на натуропатията да се идентифицират и лекуват скритите причини за заболяванията, вместо да се подтискат техните симптоми.
4. Изследване на минали заболявания  – в ириса са „запечатани” всички минали заболявания, дори такива, за които пациентаът не е подозирал и са останали скрити, но дават отражение върху настоящето здравословно състояние.

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.
  • Прегледите и консултациите се извършват след предварителна резервация на тел: 02/8691397 и 0878/664471
  • Необходимо е ваучерът да бъде разпечатан и предоставен на търговеца непосредствено преди използване/получаване на услугата/ продукта. 
  • Записан час може да се отмени не по-късно от 24 часа преди процедурата, в противен случай ваучерът се счита за използван. 
  • При неявяване на направена резервация, която не е била отменена предварително, ваучерът се счита за използван.
  • Валидност на ваучера: от 17 май до 30 юни 2013г. 
  • Вижте всички Общи Условия.

Център по натуропатия Динамика Био

Гр. София,
Жк. Борово,
Ул. Света Марина 52, партер
Тел: 02/8691397 и ******
Работно време: от понеделник до петък : 9.00 – 19.00 ч.; събота 10.00 – 17.00 часа
E-mail:dinamikabio@gmail.com
Website:www.dinamikabio.com

Офертата е предоставена от център по натуропатия Динамика Био

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 17.05.2013 до 30.06.2013
Тел. за запитване и резервации 02/8691397

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.