Масаж в София - Spa26 Бутик - Демонстрационен център за здраве и красота

Енергизиращ аромамасаж на гръб + рефлексен масаж на ходила с билкови печати и ароматни масажни свещи от Spa26 бутик!



ЕКЗОТИЧЕН АРОМОТЕРАПЕВТИЧЕН РИТУАЛ СЪС ЗАРЕЖДАЩИ И ЕНЕРГИЗИРАЩИ БИЛКОВИ ПЕЧАТИ И АРОМАТНИ МАСАЖНИ СВЕЩИ С МАСЛО ОТ ШИЙ
Аромотерапевтичните масажи и ритуали с билкови печати и масажни свещи, доставят интензивни ароматни усещания,  затоплят и стимулират сетивата, отпускат мускулатурата, стягат и изглаждат кожата, зареждат с активни ревитализиращи съставки и аромати.

Ритуалът с топли масажни свещи ORGANIQUE е едно уникално съчетание от източни и аромотерапевтични масажни техники с натурални масла, растителни олия и ароматни есенциални композиции със специфично въздействие върху тялото и ума.

Ритуалът предлага едно незабравимо преживяване на хармонична ароматна релаксация и цялостно отпускане на напрегнатата мускулатура, с акцент върху гърба, врата, раменете, а в цялостният си вариант и върху дланите, прасците и ходилата.

Ароматните свещи за топъл, дълбоко релаксиращ продължителен масажса създадени на основата на изключителна комбинация от масла от ший и илипе, които са високо ценени в козметиката, както и включените  масла от соя и жожоба. Цялата смес е обогатена с пчелен восък, със своите лечебни свойства и подмладяващ витамин Е.

ВИП ваучерът включва:

  • 35 мин. Енергизиращ масаж на гръб, раменен пояс, врат и ръце със затопленото богато масло от ший на масажните свещи (с аромат по избор), в съчетание с екзотични масажни техники и топли билкови печати, с аромат по избор на клиента или терапевта;
  • Ритуално измиване на ходилата с магнезиева минерална вода и масажни ръкавици.
  • 20  мин. затоплящ рефлексен масаж на биологично-активните зони и точки на ходилата и прасците, с енергизиращо и болкоуспокояващо въздействие.
  • БОНУСИ КЪМ ВАУЧЕРА:
  • Всеки клиент закупил ваучер за енергизиращ аромамасаж, ползва следните бонуси в Spa26 Бутик:
  • 30 % отстъпка при покупки на спа подаръци:  ваучери за спа ритуали или козметични и спа продукти ORGANIQUE, в луксозни безплатни опаковки.
  • 45% отстъпка при ползване на спа ритуали ORGANIQUE за период до 3 месеца след изтичане на срока на настоящия ваучер.
  • Доплащане за цялостен ритуал, включващ пречистване на цялото тяло с масажни ръкавици и нежна пяна от подмладяващ черен маслинен сапун SAVON NOIR, енергизиращ масаж на цяло тяло с билкови печати и ароматни масажни свещи с болкоуспокояващо и релаксиращо действие, 25 лв, вместо 62 лв.

Ароматните свещи за топъл, дълбоко релаксиращ продължителен масажса създадени на основата на изключителна комбинация от масла от ший и илипе, които са високо ценени в козметиката, както и включените  масла от соя и жожоба. Цялата смес е обогатена с пчелен восък, със своите лечебни свойства и подмладяващ витамин Е.

Масажните свещи са ботати на витамини и регенериращи съставки, глезят кожата и й придават дълготрайна мекота, влага и красив, младежки вид. Кожата става подхранена, еластична и копринено гладка. Следните ароматни композиции са налични:
o бамбук
o гуарана
o бял муск.
• Обогатени с безценно арганово масло:
o портокал и чили
o колониал.
Не пропускайте да се насладите на това невероятно отпускащо ароматно удоволствие, особено в съчетание с ритуалите с билкови печати..

ЕКЗОТИЧНИ СТИМУЛИРАЩИ РИТУАЛИ "ПЕРУ"
Билковите печати "ПЕРУ" имат интензивен, стимулиращ и наситен аромат, който действа антиоксидантно, ускорява метаболизма и липолизата, детоксикира. Печатите могат да бъдат използвани с висока ефективност в анти-целулитните и отслабващи процедури и ритуали. Подобряват състоянието на организма и зареждат с енергия. Съчетанието им с кафе-ритуали дава максимален ефект.


ЕКЗОТИЧНИ ПОДМЛАДЯВАЩИ РИТУАЛИ "ИНДОНЕЗИЯ"
Билковите печати "ИНДОНЕЗИЯ" изкушават сетивата с невероятно чувственият си цитрусово-ориенталски аромат. Освежаващият аромат с леко пикантно докосване стимулира тялото и ума, с деликатно афродизиатично въздействие. Затоплят, стимулират метаболизма, релаксират изморената и напрегната мускулатура, подмладяват и регенерират кожата.

ЕКЗОТИЧНИ ДЕТОКСИКИРАЩИ РИТУАЛИ "МАРОКО"
Билковите печати "МАРОКО" са перфектно съчетание от натурални съставки, Мароканска глина и ароматни ориенталски подправки и билки: изсушен портокал, лимон, канела. Затоплящото въздействие на ритуалите пречиства замърсяванията и токсините в организма, успокоява и стяга кожата, релаксира тялото и ума.

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • Валидност на ваучера: от 25 февруари до 31 март 2015г.
  • Изисква се предварителна резервация на тел: ******, ******.
  • Вижте всички Общи Условия.

Spa26 Бутик - Демонстрационен център за здраве и красота

Град София
Ул.Княз Борис І №97
Тел: ******
Mоб: ******
Работно време:
понеделник-петък: 10.00-19.00
събота: 10.30-17.00

E-mail: spa26butik@gmail.com
Website: www.spa26.eu
Website: 
www.organique-bg.com

Офертата е предоставена от Spa26 Бутик - Демонстрационен център за здраве и красота

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 25.02.2015 до 31.03.2015
Тел. за запитване и резервации

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.