Spa в София - Spa26 Бутик - Демонстрационен център за здраве и красота

Подмладяващ ритуал за Вечната ЖЕНА! Подмладяващ ритуал за лице и тяло с Антиоксидантни Червени боровинки Spa26 бутик!



Изкусителни spa изненади в Spa26 бутик!
Скъпи клиенти!
Подмладяващите ритуали с антиоксидантни червени боровинки са витаминозна бомба за уморена, зряла и отпусната кожа, а също и за напукани капиляри и разширени вени. Комбинацията от невероятните свойства на плодовете на червената боровинка и екстракти от алпийски билки дава на укрепва кожата и целия организъм в борбата срещу свободните радикали и стареенето. Бръчки, пъпки и несъвършенства по кожата намаляват, а епидермиса възвръща своята еластичност, жизненост и блясък.
 

ВИП ваучерът включва:

  • 50 мин. Регенериращ пилинг-масаж на цяло тяло с уникален крем-пилинг със захарни кристали и плодчета червени боровинки
  • 30  мин. бодирепинг и дълбока релаксация
  • 20 мин. дълбокопочистваща маска и масаж на лице с крем-маска и серум с Червени боровинки на релаксацията
  • Душ и лека завършваща хидратация, при необходимост
  • БОНУСИ КЪМ ВАУЧЕРА:
    Всеки клиент закупил ваучер за ритуал с червени боровинки, ползва следните бонуси в Spa26 Бутик:
  • 30 % отстъпка при покупки на спа подаръци:  ваучери за спа ритуали или козметични и спа продукти ORGANIQUE, в луксозни безплатни опаковки.
  • 45% отстъпка при ползване на спа ритуали ORGANIQUE за период до 3 месеца след изтичане на срока на настоящия ваучер.
  • Доплащане за цялостен ритуал, включващ пречистване на цялото тяло с нежна пяна от черен маслинен сапун SAVON NOIR, релаксиращ масаж на цяло тяло с маска от червени боровинки, и ароматни билкови печати (след пилинг-ритуала), завършващ регенериращ масаж с подхранващо масло, общо 90 минути– 60 лв (вместо 130 лв) при ползване в същия ден, 65 лв. вместо (136 лв) при насрочване на допълнителен час за друг ден.
  • Доплащане за лифтинг терапия на лице с Червени боровинки, 60 мин, 25 лв, вместо 45 лв.

Един цялостен стягащ и подмладяващ ритуал с червени боровинки, с успокояващ и възобновяващ кожата ефект, включва:

o Пречистващи хамам ритуали - за подмладяване -  с маслинен сапун SAVON NOIR , богата ароматна пяна за баня или подхранващ хамам-сапун Алепо

o Подмладяващ захарен пилинг-масаж на цяло тяло с червени боровинки.

o Подмладяващ антиоксидантен масаж на лице с червени боровинки

o Лифтинг маска на лице с микроводорасли и червени боровинки

o Релаксиращ масаж с подмладяваща маска на тялото

o активна релаксация

o Завършващ подхранващ масаж с антиоксидантно масло от ший с аромат на боровинки или масло за тяло с екстракт от плодчета червени боровинки.

ОСНОВНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ:
Червена боровинка - плодовете съдържат големи количества витамин С, биофлавоноиди, витамини от група В, органични киселини, и освен това, минерали, пектин, танини, полифеноли и антоцианини. Интензивно подмладява, хидратира, с мощен лифтинг ефект върху кожата. Червената боровинка укрепва имунитета и ефективно инхибира вредното въздействие на свободните радикали.

ABI КОМПЛЕКС - активен комплекс, създаден въз основа на три билки от екологично чисти райони на Алпите. Той има мощни антиоксидантни свойства, потиска процеса на стареене, предпазва и възстановява клетъчната ДНК от увреждания. Сертифициран екстракт с ECOCERT®.
УРЕА - един от основните компоненти на NMF-естествения овлажняващ фактор. Той е отговорен за хидратацията на роговия слой, повишава пропускливостта и улеснява проникването на активните съставки. Овлажнява, омекотява и тонизира кожата.
Витамин С - от съществено значение за човешкото тяло. Той е мощен антиоксидант, има детоксикиращо действие. Уплътнява и укрепва стените на кръвоносните съдове и помага при производството на колаген и клетъчната регенерация. Оказва леко изсветляващо кожата действие.

SPA РИТУАЛИ С ЧЕРВЕНИ БОРОВИНКИ

ПОДМЛАДЯВАЩ-ПИЛИНГ МАСАЖ - регенериращите богати ароматни кристали захар и частици от плодчета червени боровинки, обогатени с масло от ший и биологично активни съставки правят с кожата чудеса: пречистват мъртвите клетки, стимулират регенеративните функции на епидермиса, подхранват и релаксират повяхналата и суха кожа. След 30-минутния пилинг масаж на цялото тяло следва 20 минутна активна затопляща релаксация, която стимулира процеса на осмозата и клетъчната регенерация, подхранва и релаксира целия организъм с невероятния комплекс от полизахариди и витамини, за едно истинско стимулиращо и освежаващо "плодово изкушение".

ПОДМЛАДЯВАЩ РИТУАЛ ЗА ЛИЦЕ С АНТИОКСИДАНТНИ ЧЕРВЕНИ БОРОВИНКИ - Регенериращият масаж на лице с червена боровинка е препоръчинелна грижа за безжизнена кожа, лишена от твърдост, с промяна на цвета.
Ритуалът въздейства на две фази, като първо подхранва, хидратира и стимулира кожата, а след това активира клетъчната регенерация, възобновява и подмладява епидермиса и в най-дълбоките слоеве.
Изкусният масаж на лице оказва релаксиращо и тонизиращо въздействие върху целия организъм, а деликатната грижа ще се отблагодари със сияйна кожа и младежко излъчване, независимо от възрастта.
Активните съставки, които въздействат при първата фаза на ритуала са комбинация от масла от рапица, арган и растителен глицерин, богати на омега мастни киселини и
витамини, перфектно омекотява, овлажнява, регенерира, подобрява еластичността на кожата и я предпазва от стареене. При втората фаза на въздействие:
Богат екстракт от нар,  защитава и съживява уморената кожа, активира процесите на регенерация и увеличава еластичността на кожата.
Екстракт от червена боровинка, източник на витамин С и флавоноиди, стимулира регенерацията на кожата, защитава и укрепва капилярите и възстановява здравия тен и тургур на кожата.

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • Валидност на ваучера: от 25 февруари до 31 март 2015г.
  • Изисква се предварителна резервация на тел: ******, ******.
  • Вижте всички Общи Условия.

Spa26 Бутик - Демонстрационен център за здраве и красота

Град София
Ул.Княз Борис І №97
Тел: ******
Mоб: ******
Работно време:
понеделник-петък: 10.00-19.00
събота: 10.30-17.00

E-mail: spa26butik@gmail.com
Website: www.spa26.eu
Website: 
www.organique-bg.com

Офертата е предоставена от Spa26 Бутик - Демонстрационен център за здраве и красота

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 25.02.2015 до 31.03.2015

ЗАПИТВАНЕ ЗА
РЕЗЕРВАЦИЯ

Телефон за резервации 088 505 8888
Тел. за запитване и резервации 088 505 8888

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.