Масаж в София - Wellness Center BALI

Ломи Ломи масаж на цяло тяло със сауна и релакс зона в Wellness Center BALI, София



Заредете се със спокойствие и любов чрез Хавайската техника "Ломи Ломи" в Wellness Center BALI.

 

ВИП ваучера за намаления включва:

  • Ломи Ломи масаж на цяло тяло /50 минути/
  • Ползване на сауна и релакс зона
     

Wellness Center Bali извършва разнообразни wellness услуги. Разполага със седем масажни кушетки, разпределени в пет масажни помещения, от които две са с двойни - за двойки масажи едновременно в едно помещение. Всяка масажна кабина е с различен интериор и цвят. Също така разполага със сауна и релакс зона обща уютно разположени пуфове до фонтан, както и релакс помещения за двама обособени в отделни помещения. SPA центърът разполага с бар за консумация на безалкохолни и слабо алкохолни напитки и ликьорни коктейли, а по време на релакс клиентите могат да си поръчат и сезонни плодове, плодови салати или плато със ядки и сушени плодове. Wellness center Bali разполага и с козметика.

Всички масажи се поднасят като индивидуален ритуал към всеки клиент, който може да се избира масла и аромати от бара за масла още на рецепцията - всички масла се поднасят затоплени.

Ломи Ломи масажът носи романтичното име „любящи ръце“.

Наречен е така заради изключително нежните, ласкави и плавни движения на ръцете по време на масажа, така че да можете да се отпуснете напълно.
Колкото и странно да звучи, освен техниката на масажиране, от изключително голямо значение е и отношението на масажиста. По време на масажа той трябва да се отнася към тялото на пациента с такова внимание и любов, както към своето собствено.
Според древните традиции той трябва да има добро сърце и да носи позитивна енергия в душата си, която се предава на другия именно чрез движенията на ръцете.
Така се създава нишката, която свързва сърцето, ръцете и душата и по която тече позитивната, лековита енергия.

В Хавай лечителите вярвали, че напрежението в тялото и физическата болка в мускулите, са предизвикани от блокажа на енергийния поток в различни места на тялото.
Чрез масажа те освобождават пътя на енергията, така че тя отново да тече свободно в тялото. Поради тази причина освен физическо облекчение, ломи ломи носи и емоционално и духовно пречистване.

Масажът се извършва в абсолютна тишина, без музика, от един, двама или повече масажисти, работещи едновременно.
Обикновено същинският масаж започва след като първо масажистът полага дланите си върху гърба на пациента за няколко минути без да ги движи изобщо.
В това време мислено той изрича молитва за благосъстоянието на пациента. След това масажът продължава с много нежни, вълнообразни движения с дланите на ръцете по гърба, наподобяващи погалвания, без всякакъв излишен натиск.
На следващия етап масажистът движи едната си ръка върху гърба, а другата върху различна област – раменете или краката, така че тялото да се отпусне напълно.
Той може да увеличава бързината на движенията в зависимост от напрежението, което интуитивно „усеща“ върху определена част от тялото.
И накрая да споменем още нещо, което привлече вниманието ни към този тип масаж – пак според традициите по време на масажа масажистите изпълняват танц, чиято цел е да привлече позитивната енергия във въображаем кръг около пациента, така че той да се почувства обграден от хармония и обич.

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • Валидност на ваучера: от 07 октомври до 07 декември 2013г.
  • Изисква се предварителна резервация на тел: ******, ******, ******.
  • Вижте всички Общи Условия.

Wellness Center BALI

гр.София
ул. Христо Белчев 3
Тел: ******
Моб: ******
Моб: ******
E-mail: pixystudio@abv.bg
Facebook: WellnessCenterBali

Офертата е предоставена от Wellness Center BALI, София.

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 07.10.2013 до 07.12.2013
Тел. за запитване и резервации

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.