Лазерна епилация в Пловдив - студио Aliza Beauty

75% намаление на лазерна епилация на две зони само за 39.90лв в Ализа БютиВече 5-та година Aliza Beauty е безспорно най-предпочитаният бранд за еститични процедури! Днес те отново ви предлагат новото им поколение изключително ефективни SHR системи за трайно обезкосмяване (епилация) Уверете се сами, че крайният резултат от тях значително превъзхожда резултатите на всички други методи, които сте опитвали до сега!

Вариант 1: 160лв - 75% = 39.90лв
ВИП ваучера е за жени и включва: 

 • Две процедури на зона интим (пълен)

Вариант 2: 220лв - 75% = 54.90лв
ВИП ваучера е за жени и включва: 

 • Две процедури на зона интим (пълен) и подмишници

Aliza Beauty ви съветват:

Сега е най-правилното време да започнете лазерните си процедури, през които да направите основния курс от необходими посещения. Това е вашата сигурна подготовка за гладка кожа и начин да се сдобиете още сега с ново самочувствие и комфорт!

Вижте отзивите за офертите ни и ще разберете защо над 3000 потребителя и техните приятели избраха нас ! С новата технология космите се премахват  бързо, лесно и трайно! И вие можете да постигнете желания от вас резултат, единствено с новите SHR лазерни машини на Ализа Бюти - над 85% трайно редуциране на окосмяването само с няколко процедури!

Машините ни са по-бързи от времето, за което бихте се обръснали, и далеч по-безболезнени и ефективни от повечето лазерни системи, кола маска или епилатор! Специалистите от Ализа Бюти ще ви осигурят гладка кожа още сега, а заедно с това ще се сдобиете с ново самочувствие и комфорт!

Преди епилация

Два-три дена преди епилацията е необходимо зоната, която ще бъде третирана, да се депилира чрез бръснене или крем депилатоар. Ако е правена кола маска е необходимо да се изчакат 3 седмици преди да започнете с епилация.

По време на процедурата

Усещането за дискомфорт по време на процедура (ако има такова на определени зони) при нас е намалено до минимум, поради специфичната форма на импулса. Всеки импулс се състои от 3 по-малки, което е уникално.

След епилация

Препоръчваме използването на слънцезащитен крем върху вече третираните места в продължение на поне 2 седмици само ако процедурите се извършват през летният сезон или слънцето е силно (50ти фактор за тяло и 30ти фактор за тяло). Космите започват да падат най-рано от четвъртият ден нататък (зависи от бързината на растеж на косъма на човека). След епилация човек няма усещането, че преди малко му е правена SHR епилация и може спокойно да се върне към ежедневните си занимания необезпокояван.

Плащане

 • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
 • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
 • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

 • ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата
 • Всеки клиент може да закупи неограниен брой ваучери.
 • Отмяна или преместване на часа е възможна 48ч преди часа.
 • Закъснение над 10 минути може да доведе до преместване на часа за друга дата.
 • Ваучерът не важи за клиенти на Ализа Бюти, започнали зона интим, външни бикини, общи бикини или слип, без значение кога във времето е било това. 
 • В случай че при някоя от процедурите част от зоната не може да бъде епилирана (наличие на интензивен тен, зоната е неподготвена, използвана е козметика с цвят или отблясващи частици и други), цената на процедурата не се редуцира и този участък не може да бъде епилиран самостоятелно или допълнително в отделно посещение.
 • При посещението се изисква лична карта.
 • С предварително записване на: : ******; ******.
 • Валидност на ваучера от 05 Октомври до 05 Декември 2015год.
 • Вижте всички Общи Условия.

студио Aliza Beauty

Пловдив,
ул. Парчевич 10
Тел: 032-66-04-01
Работно време: 10:30 до 19:00 часа в делничните дни
Почивни дни: събота и неделя

Website: alizabeauty.com

Офертата е предоставена от студио Aliza Beauty

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 05.10.2015 до 05.12.2015

ЗАПИТВАНЕ ЗА
РЕЗЕРВАЦИЯ

Телефон за резервации 088 505 8888
Тел. за запитване и резервации 088 505 8888

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.
{* *}