Къща за гости При Патрика - Кипилово

Оценка:
0.0/5
мнения за Къща за гости При Патрика - Кипилово

Къща за гости При Патрика предлага типичният за българското село уют и гостоприемство във възрожденки стил, примесен умерено с модерни мотиви и оборудване. Ако желаете да прекарате една пълноценна почивка със семейство или приятели, далеч от шума на града, нагостени с абсолютно чисто екологични продукти и храни, без да се лишавате от ежедневните удобства къща за гости При Патрика е правилното място.

Тук може необезпокоявани да релаксирате на чист планински въздух, четете приятна книга само и единствено под звуците на пойни птички, без да ви притеснява градския шум и забързаното ежедневие. Насладете се на пълноценен отдих сред природата на Еленския и Котленския балкан като посетите къща за гости При Патрика в село Кипилово.

 

Легловата база се състои от две абсолютно самостоятелни къщи в един двор оградени с големи дувари, като на територията на къщите в двора има и голямо барбекю с 2 пещи за печене и пещ само за отопление. Къщите се отопляват с няколко алтернативни източника: с климатици, камини на дърва, конвектори и въздухоотводи пренасящи топъл въздух от една от камините. Всяка от къщите за гости има напълно обзаведена кухня за нуждите на гостуващите ,както и прилежаща механа към нея за сбирки и празненства

Виж цялата статия

Удобства в Къща за гости При Патрика - Кипилово

Адрес

с. Кипилово, Котел 

www.balkanrelax.com kristal_kotel@abv.bg
0879 9 *** 0877 7 *** Виж номера
Моля, споделете, че сте видели офертата във VipOferta.bg
Коментари и ревюта
Все още няма добавени ревюта. Бъди пръв!

Последни промоционални оферти

  -56%

Почивка край Котел

50% намаление на еднодневен пакет във вила за четиринадесет души в Къща за гости При Патрика, Котел

Купувате за
  500лв.
225.00лв.
ВИЖ