Нова активна оферта от Бамби М Тур:

Екскурзия в Одрин и Чорлу – направете Вашите покупки и подаръци на половин цена от Бамби М Тур

Оставащо време:
Цена: 69.00лв.

Томбола в Сърбия - Бамби М Тур

СПЕЧЕЛИ екскурзия за Нова година в Сърбия: хотел Банбус, Върнячка Баня от Бамби М турПобедител в томболата за Нова година във Върнячка баня-  (Кралево, манастир Жича, манастир Любостиня) – Ниш –Суковски манастир -София e Елеонора Бочукова от град Пловдив, тел: 0878/ 89 5 * **.

ПОСРЕЩНЕТЕ НОВА ГОДИНА 2018 г. В СЪРБИЯ – хотел Банбус, Върнячка Баня!

Маршрут: София- Крушевац – Върнячка баня-  (Кралево, манастир Жича, манастир Любостиня) – Ниш –Суковски манастир -София

Дата на екскурзията:
Декември - 30.12.2017 - 02.01.2018

Офертата е за двама души и включва:

 • Три нощувки в хотел Банбус, Върнячка баня
 • Три закуски на блок маса
 • Една стандартна вечеря на блок маса
 • Празнична Новогодишна вечеря с жива музика, богато меню и напитки
 • Една празнична вечеря на 01.01. с жива музика, богато меню и напитки
 • Екскурзоводско обслужване на място

Офертата не включва  /заплащат се 7 дни преди датата на отпътуване/:

 • Екскурзия до град Кралево и манастирите Жича и Любостиня – 12 евро (при група минимум 25 души, заявява се предварително)
 • Медицинската застраховка
 • Курортни такси (заплащат се на място в хотела) – 6 евро
 • Организиран транспорт – 50 лв за трансфер София-Върнячка баня-София

Програма:

1 ДЕН 30.12.2017 /СОФИЯ КПП КАЛОТИНА – КРУШЕВАЦ– ВЪРНЯЧКА БАНЯ/
Възможност за отпътуване в 00:00 часа по маршрут ВАРНА, ШУМЕН, РАЗГРАД, РУСЕ, БЯЛА,ПЛЕВЕН – с предварително запитване)
Отпътуване от СОФИЯ в 06.30 часа от паркинга на стадион “В.Левски”. Пътуване по маршрут: София – ГКПП Калотина – Пирот – Крушевац – Върнячка баня.
Пристигане в град Крушевац, който през 1387г. е бил столица на владенията на сръбския княз Лазар. Туристически тур с местен екскурзовод: централният площад с паметника на героите от битката на Косово поле през 1389 г., Църквата „Св.Георги“, Археологическия парк “Лазарев град” с останките от средновековна крепост Донжон кула, паметниците на Филип Вишнич – слепият гуслар-поет и Св. Княз Лазар, един от най-почитаните сръбски светци. Посещение на цървата „Лазарица”, изградена в периода 1378-1380 от княз Лазар. Архитектурният й стил е типично моравски, следвайки в екстериора византийската традиция, в редуваща се последователност от дялани камъни и 3 реда от червена тухла. Посещение на Залата с уникалните исторически мозайки. Свободно време за пазар и разглеждания.
Отпътуване за Върнячка баня. Той е Курортен комплекс с най-добра балнеологична слава и най-стари традиции в съседна Сърбия. Разполага със седем минерални извора, четири от които се използват за здравна терапия, а водата от останалите три се бутилира. “Топла вода” е най-старият и най-известен извор. Археологическите находки доказват, че е използван още по римско време от I до IVв. Температурата на водата е уеднаквена с температурата на човешкото тяло – 36.5 градуса по целзий. Друг топъл извор е “Йезеро”, докато “Снежник” и “Слатина” са студени извори. Водата от тези извори помага при лечение и профилактика на диабет, заболявания на черния дроб, много болести на храносмилателните органи, гинекологични проблеми.
Настаняване в хотел. Почивка. Туристически тур на курорта с местен екскурзовод. Свободно време за използване активите на хотела и СПА центъра. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН 31.12.2017 /ВЪРНЯЧКА БАНЯ – КРАЛЕВО* – МАНАСТИР ЖИЧА* – МАНАСТИР ЛЮБОСТИНЯ* – ВЪРНЯЧКА БАНЯ/
Закуска. Свободно време във Върнячка баня. По желание полудневна екскурзия до Кралево и манастирите Жича и Любостиня (с допълнително заплащане).
Днешното си име град Кралево носи от 1882г., когато в близкия манастир Жича е коронован крал Милан I /един от сръбските владетели/. Разходка в центъра на града.
Посещение за манастира Жича – “Кралския храм” построен от тухла и камък. Една от най-големите светини на сръбския народ е дарение от Стефан Първовенчани, първият крал на покръстената средновековна сръбска държава., коронясан в този манастир през 1217г. Жича е построена като манастирски комплекс, център на Сръбската архиепископия и място, в което биват посвещавани църковните старейшини и владетелите. От някогашната сграда днес са запазени църквата Св.Спас и малката църква Св.Петър и Павел, докато останалите сгради са сравнително нови.
Отпътуване за манастира Любостиня, намиращ се в южно–централния регион на Сърбия, в долината на река Любостиня, близо до град Тръстеник. Съществува легенда за него, че е открит от княз Лазар Храбелянович и княгиня Милица през 1388 година. След битката на Косово поле, когато княз Лазар бил убит, Милица станала монахиня там. В архитектурно отношение храмът е посветен на църквата “Успение на Света Богородица“, принадлежаща към училище Морава. Манастирът е известен с богатия си и пищен екстериор, с изваяни прозорци и розети. Връщане в хотела във Върнячка баня. Свободно време за ползване на СПА активите. Празнична Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН 01.01.2018/ВЪРНЯЧКА БАНЯ/
Късна закуска. Свободно време за ползване услугите на хотела и СПА центровете. По желание традиционна сурвакарска обиколка като част от сръбския фолклор. Празнична Гала Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН 02.01.2018/ ВЪРНЯЧКА БАНЯ – НИШ – СУКОВСКИ МАНАСТИР – СОФИЯ/
Закуска. Отпътуване за град Ниш – разположен на брега на река Нишава: разглеждане на площадът на Освобождението, в центъра на който е Паметникът на освободителите на града, издигнат през 1936 г. , сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка, Националният театър, Крепостта от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско укрепление под името Найсус, дворецът “Бановина”, построен през 1886 г. като административна сграда и полицейски участък, а днес е седалище на Нишкия университет. Свободно време. Продължаване по пътя за България. Посещение на Суковски манастир – от бившите Западни Български покрайнини. Пристигане в България.

Условия на офертата

 • Период на провеждане: от 04 до 18 декември 2017г.
 • В томболата имат правото да участват всички регистрирани потребители на сайта.
 • Процедура за участие: Всеки който желае да участва в томболата, следва да се регистрира в сайта и да направи заявка като натисне бутона "Купи Сега".
 • Едно лице може да се регистрира за участие само веднъж.
 • Участието в томболата не е обвързано с покупка, плащане или какъвто и да е друг ангажимент от страна на участника.
 • Получателят на ВИП ваучера ще бъде определен на случаен принцип на 18 декември 2017г.
 • Участник в играта, спечелил ВИП ваучера съгласно тези условия и правила няма право на замяна на подаръка с паричната му равностойност.
 • Със заявяване на ваучер за 0лв. и съгласието си да участвате в играта декларирате съгласие, че Vipoferta.bg има право да обработва вашите данни и ако Вие спечелите наградата да обяви вашето име.
 • Валидност на ваучера: от 30 декември 2017г. до 02 януари 2018г.
 • Вижте всички общи условия.

Бамби М Тур

Гр. София
Ул. Раковски 125

Тел: ******
Тел: ******
Тел: ******

Работно време:
понеделник-събота 09-18 часа
E-mail: 
bmtur_vip@abv.bg

Офертата е предоставена от нашия партньор - Бамби М Тур

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 30.12.2017 до 02.01.2018
Тел. за запитване и резервации 0894/ 41 62 77
Телефон за връзка с VIPoferta 0889 22 00 49

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.