Last minute пътуващ семинар в Босна и Херцеговина - Туристическа компания ТеДеВе

Четиридневен пътуващ семинар в Босна и Херцеговина - Пирамиди, Богомили, Дева Мария, Водопади и Дервиши от Туристическа компания Тедеве



След заплащане на ваучер:
Изпращате е-майл на: bosna.videlei@abv.bg
1. Трите имена по лична карта на латиница
2. ЕГН
3. Телефон за връзка
4. Моля посочете или Вариант 1 или вариант 2

Загадки, чудеса, Богомили в Босна и Херцеговина - 4 дни, 3 нощувки, 3 закуски, беседи, леки походи, лектори, медитации.

СЕМИНАРЪТ-ПЪТЕШЕСТВИЕ, експедиция е 4 дни, 3 нощувки, 3 много изобилни закуски на шведска маса с богат избор на вегетариански и местни продукти (стават и за обяд),  без ограничение на вегетарианска или местна храна, без нощен преход от София, хотели 3 звезди, лектори в автобуса, лектори на място в пирамидите, в тунелите, при изкачването им, безплатни: чай, кафе в автобуса и приятни изненади.

Дата: 01-04 март 2018г.

ВИП ваучера е за ЕДИН човек и включва:

  • Три нощувки в 3* или 4 * звезден хотел.
  • Три закуски
  • Транспорт с туристически автобус 3* или 4* /минибар, климатик, DVD/
  • Водач, организатор
  • Лектори с езотерични и специфични познания за мистериите на Богомилите, енергийните зони, и др. мистични езотерични информации в  автобуса
  • Медитация на енергийните места и зони в тунелите - по желание
  • Медитация на лечебната зона при изкачване по склона голямата пирамида
  • Медитация на върха на пирамидата на слънцето - голямата, където с физически уреди е измерен, наблюдаван и доказан енергийния лъч от недрата на пирамидата във висините
  • Свободни дискусии с лекторите по темите
  • Групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро
  • Автобусна обиколка на град Сараево
  • Пешеходна обиколка на Сараево и беседа от местен лектор - екскурзовод и изследовател
  • Посещение на най-голямата в света СТЕЧКА-ЕНЕРГИЕН ЗНАК НА БОГОМИЛИТЕ
  • Посещение на ансамбъл от стечки в Близост до мястото на последния богомил..
  • Пътни и магистрални такси

Цената не включва:

  • Входни такси и билети за градовете, различните забележителности и др. Около 15 - 23 евро всичко за цялото пътуване! Разликата от няколко евро - 3, 4 или 7 може да възникне, ако има някъде фестивал или изложение, и дали желаете да го посетите - информация на място. Купуват се лично от хората, желаещи да посетят местата
  • Пътуването до Мостар, Меджугорие и Благай. За да се осъществи това е нужна група от минимум 25 човека и доплащане на място на  25 евро на човек.
  • Доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 80г. – 9 лева.
  • При форсмажорни или евентуални ремонтни, други обстоятелства си запазваме правото за промени по придвижването по пътищата и магистралите. Ако се наложи удължаване на маршрута поради такава причина или фосмажор, може да се наложи доплащане в рамките на 10-15 евро.

Защо да изберем този пътуващ семинар:

Това са оригиналните посещения до пирамидите и богомилите в Босна и Херцеговина, започнали 2011-2012 г. и към 14/01.2018г са 43.

Като създатели от 2011 г. на тези пътешествия Виделей се ползва с най-голямото внимание от водачите, по-дълго време за беседите в тунелите на пирамидата на Слънцето и повече време за  престой в тунелите с лечебни анийони.

На практика това е степен над обикновена екскурзия, защото освен това, което вижда човек при обикновено пътуване, то  нашия пътуваш семинар е съпроводен от ерудирани, интелигентни одухотвоверни лектори, писатели, изследователи, хора на духа и културата в България. Получаваме интересни познания за древното познание и богомилския дух, култура, артефакти и малко позната история, която е пряко свързана с България от където започва одухотворяването на цяла Европа. Получаваме информация за лечебните зони и енергийни места по маршрута и възможност как да се ползваме от силата на  стихиите в природата - водата, скалата, въздуха, кристалите в тунелите и медитативните практики.

Доверие ни оказват много известни, интелигетни личности, които приемат поканите да са наши гости и лектори в тези пътуващи семинари през годините - писатели, лечители, изследователи, хора на познанието - Георги Изворски, Христо и Галя Маджарови, доц. Веселина Вачкова, Спас Мавров, Георги Мелихранов, Христо Буковски, д-р Румен Стоилов, проф. ДФН Георги Василев (катедра „Богомили” във Франция от УНИБИТ). Астролога и физик, последовател на Учителя Филип Филипов и др.

Провеждани са също така със специалното участие на Сал Ракели, духовен учител, лечител, ясновидец и мистик с повече от 35 г. опит в областта на човешкия потенциал, който посочи два специални енергийни източника на пирамидата, които разкриваме на участниците на място.

ПЪЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЕКСКУРЗИЯТА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Програма :

Тръгване от София 06:00 СРЕЩУ ЦЕНТРАЛНА ГАРА - НА 20 МЕТРА СРЕЩУ КРАЯ НА СГРАДАТА НА ЦЕНТРАЛНА ГАРА В ПОСОКА ИЗТОК - МАЛКА АВТОГАРА СЕРДИКА -БИВШ ТРАФИК МАРКЕТ, А НЕ ГОЛЯМАТА АВТОГАРА - ПО - НАТАТЪК.
София - Сараево 556км. Дневен прехос със няколко спирания за почивка.
1 ден. СОФИЯ – Ужице, Вишеград, Сараево

Тръгваме от София в 06:00ч. Дневен преход по маршрут София - Ниш - Крушевац- Крагуевац - Мокра Гора, Вишеград - Сараево. Транзитно преминаване през Сърбия.
Пристигане, почивка, разглеждане, фотопауза и обяд във едно от чудесата на Европа - дървения град на Емир Костурица. Намира се непосредтсвено преди влизане в Босна и Херцеговина, преди Вишеград.
Продължаваме към Сараево.
Автобусна обиколка на града преди настаняване в Хотела.
2 - ри ден
Закуска.07:30-08:30
08: 30 Отпътуване към селището "Високо", долината на Босненски пирамиди /на Слънцето, Луната и Земята/. Посещение на Тунелите започващи около пирамидата и навлизане навътре до определена дълбочина. ( Входа е около 2,5 евро). Беседи, медитация на енергийните зони вътре, разходка в рамките на около 1 час и половина-2часа с водачи-лектори. Възможност за взимане на кристали, некодирана, "жива" вода от откритите подземни езера. Медитация на място, медитация около посочения от САЛ РАКЕЛИ интензивен енергиен излъчвател в тунелите за пречистване на енергийните тела и др. Кратка почивка. Изкачване по хълма до уникалните, необясними на науката блокове. Посещение на лечебната зона, където посветени, лечители от много страни пристигат за да постоят и медитират на това място. Беседа. Медитация. Изкачване към върха на пирамидата на слънцето. Медитация на върха на мястото на енергийни лъч. Оказва се, че по всички физически и астрономически показатели пирамидата на Слънцето е най-голямата открита досега пирамида, с най-перфектна ориентация към посоките на света. Заедно с останалите две пирамиди оформят  правилен равностранен триъгълник. Изследванията на учени от Русия, Япония, Германия и др.. показват силно енергийно поле, излъчване с благотворен ефект върху човека.
Завръщане в Сараево късния след обяд, пешеходна разходка на свечеряване-обиколка на Сараево с беседа, старото му име е КАТЕРА - наименование останало от Богомилите. Ще се насладим на атмосферата създадена от пешеходната разходка, сред улички и площади, стари квартали и автентичната турска „чаршия” с ориенталски магазини за сладкиши и традиционна босненска кухня,  кафенета. Често е наричан „Балканският Йерусалим” заради космополитния си дух и мирното съжителство на католици, православни, мюсюлмани и евреи. Посещение на специален музей с ковани предмети, на семейство - ковачи със занаят от 300 години..!Възможност за отстъпки при закупуване на сувенири. Посещаваме: Историческият музей, Джамия Али Паша, Евангелистката църква,Националният театър, Синагогата, Кметството, Катедралата, Баш чаршия, Императорската джамия, Латинския мост, където е убит Франц Фердинанд; Морича хан – единственият съхранен хан от времето на Османците, днес превърнат в магазин за килими и традиционен ресторант. Къщата-музей на Богомилското семейство запазали до днес умението за направа на уникални предмети от кована мед, сребро и др.. Безплатно разглеждане. Вечерен тур-посещение на различен тип заведения по желание..:)
3 ден.
ТУК ПЪТЕШЕСТВИЕТО СТАВА С ДВА ВАРИАНТА И МОЖЕ ДА ИЗБИРАТЕ:
Вариант 1:
Закуска-07-08:00ч.
08:30ч. Отпътуване за живописния и уникален Мостар, включен през 2005 г. в списъка на ЮНЕСКО. Разходка в Старият град прочут със своите автентични турски къщи, пъстроцветните пазари с традиционни занаятчийски изделия и със стария мост над река Неретва - символ на мира и съжителството на различни културни и религиозни общности. В Мостар може да видим  традиционна старинна турска къща, Католическата църква Дева Мария и часовниковата кула. Отпътуване за Меджугорие. Мястото на появата на Дева Мария. Твърди се че сред 35-те милиона посетители от 1981г. досега, хиляди са получили отговори на трудни въпроси или неразрешими житейски  ситуации, изкачвайки се на хълма, където се появява Дева Мария. Беседа.Медитация. Отпътуване за Благай, свещената обител на Суфите и Дервиши. Едно от най-мистичните в Босна. В Благай дервишите построяват своя манастир от 16 век, разположен в скалите над извора на река Буна. Буна е една от най-мощните подземни карстови реки, извиращи от 200-250 метра дълбочина с дебит около 30-45 кубични метра на секунда. Това всъщност е най-голямото "Врело" в Европа-място на докосване на мощта на Водата с Въздуха и Земята-под формата на Огромна скала. Според езотериката тези три стихии + Огъня управляват света. На място специална Беседа. Обяд. Завръщане в Сараево вечерта. Бонус-посещение от ансамбъл-енергийни стечки-кодирани знаци на Богомилите! Свободно време и възможност за самостоятелно разглеждане на града отново.  За да се осъществи това е нужна група от минимум 25 човека и доплащане на място на  25 евро на човек
Вариант 2 : 
Закуска-07-08:00ч.
08:20 Отпътуване за пирамидите в градчето Високо. Посещение на пирамидата на Луната с лектор-водач. Лек поход от паркинга до основата на пирамидата. Беседа. Медитация. Изкачване към върха. Кратка почивка. Беседа. Достигане до Върха. Медитация. Почивка. Потегляне към паркинга. Време за обяд. Продължаване към 3-та пирамида на Дракона. Късния следобяд - завръщане в Сараево. Обиколка и посещение по желание. Варианта е с доплащане от 30 - 35  евро на човек НА МЯСТО за водачи и транспорт при минимум 15 записани предварително участници според изискването на местните организатори.

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата за отстъпки.  
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери с отстъпки.
  • Предоставеният брои ваучери по офертата е ограничен
  • Моля, задължително се обадете 3 дни преди тръгване ЗА ЕВЕНТУАЛНИ ПРОМЕНИ!
  • Запазваме си правото за евентуални промени по маршрута и програмата.
  • Платените суми 14 дни преди заминаване не се възстановяват при отказване на участника поради каквито и да е причини.
  • При неосъществяване на пътуването по причини на организатора  се възстановяват заплатените суми от участниците в пълния им размер.
  • За допълнителна информация: ******.
  • Валидност на ваучера: от 01 до 04 март 2018г.
  • Срок за уведомяване за неосъществяване на пътуващите семинари - до 3 дни преди началната дата на отпътуване.
  • Запазваме си правото да не записваме желаещи да участват, както и по всяко едно време да откажем участие на записан вече участник, до 1 час преди тръгване, като върнем сумата на него или на човек, който го е записал.
  • Вижте всички Общи Условия.

Туристическа компания ТеДеВе

гр. Бургас, ул. „Цар Петър“ 17 (срещу Водната палата)
Тел: ******
Email:bosna.videlei@abv.bg
Email: 
videlei@abv.bg

Офертата е предоставена от Туристическа компания "ТеДеВе" ЕООД 

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 01.03.2018 до 04.03.2018
Тел. за запитване и резервации

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.