Уроци по танци в София - Денс Академи

50% намаление на карта за танци в Денс Академи, София



Танцово училище Dance Academy е за малки и големи, напреднали и начинаещи любители на танца. С три модерни зали за танци, оборудвани съблекални и кафе- рецепция Dance Academy е готова да посрещне всеки свои ученик, като му предложи избор между голям брой различни танци подходящи за хора от различна възраст.Изключително добре подготвените инструктори на академията ще направят вашето обучение по танци истинско преживяване.

ВИП ваучера включва:
 

  • Карта за три посещения на танци по избор

* Предлагани стилове танци: MTV Dance- деца, суинг, латино танци- деца и възрастни, народни танци- деца и възрастни, Зумба за деца и възрастни, Курс по Ча Ча Ча за възрастни, Танго за двама- възрастни, Ориенталски танци, Брейк за деца, Класически балет за деца

Zumba е единствената  латино вдъхновена  фитнес - програма, която смесва гореща латино и поп музика и заразяващи парти движения.От създаването си през 2001 година досега Зумба се е превърнала в най-всеобхватната и най-успешна танцова фитнес програма с повече от 10 милиона последователи, които танцуват зумба ежедневно.Zumba подходяща за всеки който иска да се чувства във форма, да свали килограми без въобще да усети че тренира. Да, Zumba е толкова забавнаи лесна, че няма да усетите как сваляте размерите на вашите дрехи!

West Coast Swing идва от Калифорния, където е танцуван на Swing и блус музика. През годините този стил се е променил много и в наши дни хората го танцуват не само на Блус, но също така и на съвременните ритми като R'n'B, Поп или Хип-Хоп. Това го прави интересен за много двойки, защото те могат да използват различни стилове музика, според техния вкус. Налице е огромно количество възможности за вариации на стъпките, практически неограничени движения и взаимодействие с партньора.Воденето и следването, са от съществено значение той създава качества нужни за всеки танц в двойка. Усещането и интерпретацията на музиката в двойка прави този танц много интересен и ви дава различни възможности за всяка песен.


Ча-ча-ча е латиноамерикански танц с кубински произход, разновидност на мамбо, който става популярен през 1940-те години. Изпълнява се под съпровода на музикален стил, носещ същото име и е представен за първи път от кубинския композитор и виолонист Enrique Jorrín.
Ритъмът е развит на база звученето на Дансон чрез синкопиране на четвъртия удар.
Едно от предположенията за произхода на името на танца е, че то е звукоподражание на инструмента гуиро и шума, издаван от движението на краката на танцьорите.
Основната стъпка се нарича (шасе) (chasse). При танцуване се брои на „два-три-ча-ча/раз“. Танцът се играе от двойка (кавалер и дама). Характерни за танца са акцентите върху първия и третия такт. Танцува се насечено, а пръстите и възглавничките на краката създават впечатлението, че пробиват пода.
 

 

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • ВИП ваучера трябва да се заяви преди датата на изтичане на офертата.
  • Картата е валидна за 3 посещения.
  • Включване в групата след предварително записване.
  • Картата важи единствено за Денс Академи - Бул.България 73 ( зад мол България )
  • Телефони за предварително записване: :******, ******.
  • Валидност на ваучера: от 18 октомври до 18 декември 2013г.
  • Вижте всички Общи Условия.

Денс Академи

гр. София
бул.България 73 ( зад мол България )
Tел: ******
Тел: ******
E-mail: danceacademy.bg@gmail.com
Website: www.danceacademy.bg

Офертата е предоставена от Dance Academy, София
 

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 18.10.2013 до 18.12.2013
Тел. за запитване и резервации

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.