Благотворителна Кампания - "Да помогнем на Мишо"

БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ ДА ПОМОГНЕМ НА МИШО ЗАЕДНО!ДА ПОМОГНЕМ НА МИШО ЗАЕДНО! 

НАБЛИЖАВАТ КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ, НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОДАРЪК ЩЕ Е ТВОЯТА ПРОТЕГНАТА РЪКА!

На прага на Светлите празници,отново Ви молим за помощ за Мишо !

Всяко дете очаква много подаръци от Дядо Коледа и много изненади.Пишат писма и очакват с надежда да бъдат изпълнени желанията им. Нашето дете и тази година няма да може да напише своето писмо.Затова аз ще Ви помоля,- да бъдете неговото Коледно вълшебство !Ако може да помогнете на Мишо да продължи лечението за да може да се научи да ходи.Да  може да играе и да бъде сред децата! Да може да ходи на училище.

Моля Ви приятели, протегнете ръка на Мишо.Той е едно слънчево дете,на което съдбата прати голямо изпитание - ДА СЕ БОРИ ЗА ЗДРАВЕТО СИ !

В момента провеждаме пореден курс на лечение в Китай.Тук се възвръща Вярата и Надеждата ни,че можем да победим ДЦП. През изминалите три години Мишо има напредък,започна да прави доста нови неща,но все още имаме нужда от помощ,за да можем да продължим напред. Вече се задържа с помощ прав на крачета и много по-добре използва ръцете си. До средата на месец януари са нужни да съберем още около 12 000 лв.

Само след седмица ще се приберем за месец и половина в България и отново трябва се върнем в Китай за да продължим лечението. Ние сме наясно,че детето ни е по-голямо и по-трудно се постигат резултати.Знаем,че всяко прекъсване ни връща назад.Виждаме промяната от лечението и ще направим всичко възможно Мишо да продължи да се лекува тук. Тук в Китай от много години се работи над това да се подобрява качеството на живот на децата с Церебрална парализа ! Това е шанса и надеждата за нашето дете.

През изминалите години опитахме различни начини на лечение,все с надеждата ,че детето ни ще се повлияе,но резултатите бяха незначителни. Обещанията бяха -големи. Сега виждаме резултатите за времето откакто сме в Китай и вярваме,че след дълго лутане сме на правилният път.За съжаление доста късно ,но все пак с голям ШАНС Мишо да проходи. Лекарите тук казват,че ще се направи всичко възможно за да изправим Мишо на крачета,но трябва да сме много търпеливи и упорити.Не може да се каже колко време ще продължи лечението,но със сигурност ще са още няколко курса по пет месеца.Един курс на лечение струва около 30 000 лв.

Мисля и вярвам,че няма родител,който да знае,че има шанс и надежда,където и да е по света за детето му и да не направи всичко възможно да му помогне !

ТУК ИСКАМ ДА ВИ КАЖА : БЛАГОДАРЯ ВИ ,МИЛИ ХОРА ! Нито за МИГ не забравям,че всичко това,което се случва с моето момченце го ДЪЛЖИМ НА ВАС! Без вашата непрекъсната подкрепа,няма как да се справим. Благодаря Ви от сърце,че не спирате да помагате на Мишо и се моля, скоро, заедно да видим едно усмихнато дете,което няма да прекарва времето си в количката с поглед вперен в играещи деца. Нека всичката тази болка,която изтърпява моето момченце не е напразна. Когато виждам,че има шанс до голяма степен да се възстанови,имам още по-голяма вяра и надежда,че ще дойде ден да хвана моето дете за ръчичка и да ходи. Благодаря за човещината и за добрите Ви сърца !

Нека тази Коледа е различна ! Вярваме в чудеса !Помогнете на Мишо! Като закупите ваучер,Вие дарявате 5 лв. за продължаване на лечението ! За нас това е цената на ЗДРАВЕТО и ДЕТСТВОТО !

Дарителски сметки в "ПроКредит" Банк 
IBAN BG40 PRCB 9230 1032 0907 32 / в лева/ 
IBAN BG66 PRCB 9230 1432 0907 16 /в евро/ 
BIC : PRCBBGSF 
на Михаил Иванов Кашидов

PAY PAL: Svetla_Kashidova@abv.bg

Михаил Кашидов е роден е на 15.08.2006г., тегло 3150 кг., 51 см.,доносен, в термин и без никакви усложнения. След нормалния престои от 3 дни в болница се прибрахме в къщи щастливи с бебчето, без да подозираме какво ни предстои. Нито в родилният дом, нито педиатъра на Мишо не ни казаха да имат някакви съмнения относно здравето и развитието на детето. Отглеждахме си Мишо нормално,като всички деца. Спазвахме препоръки и детските консултации. Естествено поставихме и първите задължителни ваксини. В началото на 5-ят месец,в къщи започнахме с притеснение да забелязваме, че бебето ни трудно, или почти невъзможно прави типичните бебешки неща,като обръщане, хващане на предмети и др. Радвахме се,че гука и ни познава всички, че се усмихва и следи с любопитство всичко случващо се около него. Споделяхме нашите притеснения с педиатъра на Мишо, но ни успокояваха,че е по-мързелив. На 6 месечна възраст, заграждахме нашето момче с възглавници и искахме да постои за малко седнал, но се оказа,че той не може да се задържа. Вече се забелязваше, лош контрол на главата и започна стряскащо премигване с очички. Ръцете и краката, също промениха тонуса. Този път и педиатъра го забеляза и ни изпрати на невролог. Следват шамар, след шамар за нас, като родители. Ужким всичко е нормално, а нищо не е наред. Никой лекар не каза какво и кога се е случило с детето ни. Поредното недоглеждане на едно невръстно бебе или просто поредния случй за медиците ни................
Приеха ни в болница за да се направят нужните изследвания-ЕЕГ и МРТ.
При получаването на резултата на ядрено магнитния резонанс,лекарката за ”успокоение” ни попита дали имаме и друго дете и дали има проблем? След като и отговорихме,че имаме по-голям син и всичко е наред, тя ни заяви пренебрежително -‘’Е,с това ще имате’’......, врътна се и се прибра в кабинета си.
Това е! Приземиха ни завинаги! За тях Мишо бе поредния случай,за нас той е ЖИВОТА!
На 7мес. лекарите поставят на Мишо тежката диагноза ДЦП - Детска церебрална парализа - спастична квадрипареза, по-късно, на 3 годишна възраст отключи и епилепсия.

"Да помогнем на Мишо"

Благотворителна Кампания
E-mail: svetla_kashidova@abv.bg
Facebook: Да помогнем на Мишо
Моб: ******
Моб: ******

Всяко дарение има значение!

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 15.12.2017 до 12.01.2018
Тел. за запитване и резервации

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.
{* *}