Бижута UMAI - Елеон Консепт

50% намаление на бижута UMAI. Изберете вашата гривна в зависимост от качествата, които искате да засилите в себе си или се доверете на интуицията си.



   Бижута UMAI са изработени от скъпоценни и полускъпоценни камъни в комбинация с висококачествени  материали. Създадени с много любов и внимание към детайла. Бижута УМАЙ се изработват само в определени дни, свързани с Лунните цикли - от Новолуние до Пълнолуние, защото това е времето, в което човешкото тяло и всичко окoло нас се събужда, изпълнено с енергията на Новата Луна. Това е времето за творчество, за растеж,за поставяне на основи и ново начало, стартиране на проекти, за срещи, разговори, планиране  и действие за утвърждаване на Живота в цялата му приказност и пълнота.

   Бижута УМАЙ са създадени, за да ви подрепят, успокояват, за да ви дават сили и решителност, за да пробуждат копнежа на душата и да ви правят уверени в собствените ви възможности и избори. Всяко бижу носи специално послание за този,който го е избрал ,защото всичко е енергия и вибрира по съответен начин, а подобните неща се привличат. Точно за това, избирайки бижу УМАЙ, вие избирате комбинацията,от която се нуждаете в този момент.
Всеки камък е пречистен от Водата и зареден с рейки енергия.
Бижута УМАЙ се носят с радост и лекота, защото лекуват тялото и душата, помагат ни да останем в центъра си и да посрещаме всеки нов ден с вяра и благодарност.

ВИП ваучерът включва:

  • Гривна по избор (моделите можете да разгледате сайта Jivot.bg)
  • Безплатна доставка

Варианти:

  1. UMAI - БОЖЕСТВЕНА ЕНЕРГИЯ - Лапис лазули /лазурит/-любимият камък на древните народи. Повишава информираността и интелекта. Спомага за вземане на правилните решения.
  2. UMAI - РАДОСТ - ТЮРКОАЗ И ДАЛМАТИНСКИ ЯСПИС Комбинацията засилва психичните сили и проницателността. Носи късмет, привлича пари и прави отношенията искрени и  лоялни . Прекрасен талисман за хора, които искат да се забавляват повече.
  3. UMAI - ЛЮБОВНА ФЕЕРИЯ - СЛЪНЧЕВ КАМЪК И ГРАНАТ Комбинацията носи радост и любов.Засилва сексуалната енергия.Символизира любовта
  4. UMAI - ЩАСТИЕ - ЛАРВИКИТ И ДИНЕН ТУРМАЛИН Комбинацията привлича любовта и късмета .Помага ни да взимаме решения неподвластни на емоциите.Улеснява ккомуникацията с другите хора.
  5. UMAI - ЛЮБОВ - ЛУНЕН КАМЪК И ГРАНАТ     Лунен камък и Гранат- изключително мощна комбинация. Тези два камъка взаимно си увеличават енергията и допринасят за хармонизирането на емоциите и вътрешната сила. Правят ни по-уверени в собствените си сили, но по-нежни.
  6. UMAI - СВЕЖЕСТ - ХАУЛИТ СЪС САТЕНЕНА ПАНДЕЛКА Хаулита символизира невинност и в същото време олицетворява силата на човешкото достойнство. Помага да се освободим от яростта и от тревожните мисли. Поема в себе си негативната енергия и отрицателните емоции. Хаулитът формулира амбициите - духовни и материални и ни помага да ги осъществим.
  7. UMAI - ЗАКРИЛА - ЧЕРЕН ТУРМАЛИН,РУТИЛОВ И ОПУШЕН КВАРЦ   Черен турмалин,рутилов и опушен кварц- 3 изключително мощни и магически камъка, които ще ви помогнат да стъпите здраво на земята, да избистрите идеите и желанията си и след това да ги сътворите с лекота в живота си. Силен защитен амулет срещу всякакви негативни влияния.
  8. UMAI - МЕЧТАНИЕ - ГОРЧИЧЕН ЯСПИС И ЧЕРЕН ОНИКС   Комбинацията балансира енергиите,засилва чувството на женственост и сексапил ,привлича любов,стимулира творчеството
  9. UMAI-ALEGRIA - СОДАЛИТ И ОНИКС Оникс - основен камък за преодоляване на лошите навици и стреса, тъй като има способността да поглъща отрицателната енергия и да я трансформира в положителна. Содалитът влияе много добре на свръхчувствителните и емоционални хора. Предпазва от паника и фобии и помага за достигане на вътрешна хармония.
  10. UMAI - ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА - КАРНЕОЛ, РУТИЛОВ КВАРЦ, ЛУНЕН КАМЪК, ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ/- тази комбинация балансира енергиите на Въздуха, Водата,Земята,Огъня и Етера в живота ни. Хармонизира всички чакри и носи чувство на удовлетвореност и щастие. Помага да останем центрирани в себе си и да материализираме най- съкровените си желания.
  11. UMAI - ЕНЕРГИЯ (двойна) - ЧЕРВЕН КВАРЦ И ЦИТРИН - Комбинация която усвоява, съхранява, балансира, усилва, фокусира и предава енергия.Силна комбинация за психическа защита и предпазване от негативна енергия и черна магия.

В случай, че изберете друг вариант за гривна от сайта на Jivot.bg, можете да го опоменете на посочения емейл, при завършване на поръчката.

Разгледайте всички гривни и бижута UMAI

Бижута УМАЙ са създадени, за да Ви подкрепят, успокояват, за да Ви дават сили и решителност, за да пробуждат копнежа на душата и да Ви правят уверени в собствените Ви възможности и избори. Всяко бижу носи специално послание за този, който го е избрал, защото всичко е енергия и вибрира по съответен начин, а подобните неща се привличат. За това, избирайки бижу УМАЙ, Вие избирате точно комбинацията,от която се нуждаете в този момент.

Бижута УМАЙ се изработват само в определени дни, свързани с Лунните цикли- от Новолуние до Пълнолуние, защото това е времето, в което човешкото тяло и всичко окoло нас се събужда, изпълнено с енергията на Новата Луна. Това е времето за творчество, за растеж,за поставяне на основи и ново начало, за срещи, разговори, планиране  и действие за утвърждаване на Живота в цялата му приказност и пълнота.

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • Заявки се правят на е-mail адрес: eleonconcept@gmail.com
  • За поръчката се изисква да изпратите номер на ваучера, адрес за доставка, телефон за връзка и номер или име на избраната гривна.
  • Доставката е безплатна и се извършва в рамките от 2 до 5 работни дни.
  • Вижте всички Общи Условия.

Елеон Консепт

Елеон Консепт

Адрес и контакти
Гр. София, жк. Стрелбище
Ул."Йордан Йовков" №18-20
Тел: ******
Уебсайт: гривни
E-mail: eleonconcept@gmail.com
Facebook: ТУК

Офертата е предоставена от Елеон Консепт

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 08.07.2014 до 30.08.2014

ЗАПИТВАНЕ ЗА
РЕЗЕРВАЦИЯ

Телефон за резервации 088 505 8888
Тел. за запитване и резервации 088 505 8888

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.