Сезонна карта - Аква парк Благоевград

Сезонна карта за вход за цял ден + чадър и шезлонг в Аква парк Благоевград



Аква парк Благоевград е единственият по рода си воден атракцион в Югозападна България. Намира се в началото на парковата зона на Благоевград, непосредствено над така наречената Алея на здравето. Комплексът се простира на 10 000кв.м. с общ капацитет от 1000 души. Броя на посетителите средно за сезона е около 30 000 души. Спортно-развлекателният комплекс разполага с басейн с олимпийски размер,500 шезлонга, детски водни съоръжения, скоростни водни пързалки, басейн с морски вълни, VIP зона, релаксираща зона, два бара, ресторант, food бар, медицински център с двама лекари-специалисти и спасители, безплатен паркинг.

ВИП ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

  • Вход за цял ден и ползване на всички съоръжения
  • Чадър и шезлонг

* Работно време от 08:00ч до 20:00ч всеки ден.

Модулният детски център се състой от Мини ролба, Рейнбоу и Октопод. Тук малчуганите в забава прекарват часове наред в прохлада, игри и безброй усмивки.

За любителите на екстремни усещания са разположени кули за атракционни пързалки - Камикадзе, Ролба и Тройна, както и басейн с морски вълни.
Помислили сме и за място,където нашите гости да утолят жаждата си в горещите летни дни. Два мокри бара предлагат разнообразие от разхладителни напитки и коктейли. Ледена кола,студена бира или мохито...Точно, както на морето...

За да бъде престоят Ви завършен,пицария La PIZZA е на Ваше разположение. Пицарията предлага уникален детски кът,меню с кулинарни изкушения и богат избор от напитки,пици, и други вкусотии. Усмихнатият и приветлив персонал допълват чудесната атмосфера за една незабравима вечер или обяд в приятна компания. За феновете на спортните събития сме разположили два широкоекранни телевизори. 
Комплекс Аква парк разполага с VIP зона отделена от тълпата, сред зеленина и спокойствие, тези зони позволяват  персонално уединение.Точно за това са и предпочитано място за частни мероприятия и тимбилдинги.
На територията на Аква Парк всяка минута нещо се случва – организират се концерти на известни изпълнители, провеждат се спортни мероприятия, кастинги, коктейлни вечери и други мероприятия, на които присъстват много хора с различни интереси, чието внимание е привлечено от атрактивната визия на комплекса.
Аква парк Благоевград е място за почивка, релакс  и незабравими летни дни. Съчетание от лукс, персонален сервиз, качествено и добро обслужване, услуги за всеки вкус, много развлечения и прохлада в летните дни. Сред зеленината на палми и перфектни тревни площи, с изглед към красивата природа на Рила планина, с кристално чистата вода в басейните,Аква Парк Благоевград е уникално само по себе си място. Комплексът приближава до морето не само благоевградчани, а и много гости от различни крайща на България през горещите летни дни.Гмурнете се във водите на Аква парк, Благоевград. Скочете във вихъра на вашите емоции.Почивката не е бягане от работа, а е грижа за възстановяване на силите.Насладете се на прекрасните летни дни в Аква парк, Благоевград!
Скочете във вихъра на вашите емоции!

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучерът трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.
  • Ваучерът важи за вход на един възрастен.
  • Дете до 3 години ползва съоръженията безплатно.
  • Валидност на ваучера: от 01 юни до 31 август 2018г.
  • Ваучерът трябва да се представи разпечатан на място в Аква парк Благоевград.
  • Картата е по именна и не се преостъпва на трети лица.
  • Важно: в събота и неделя посещаемостта на Аква парка е голяма и е възможно изчерпване на шезлонгите и чадърите.
  • Вижте всички Общи Условия

Аква парк Благоевград

Аквапарк
Гр. Благоевград

ул. „Катина и Никола Хайдукови“ 47
Тел: ******
Работно време: 08:00 - 20:00ч.
E-mail: 
ismailica@abv.bg
 

Офертата е предоставена от Аква парк, Благоевград

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 01.06.2018 до 31.08.2018
Тел. за запитване и резервации

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.