Арома масаж в Бургас - Масажно студио Галиша

52% намаление на ароматерапевтичен релаксиращ масаж от Масажно студио Галиша



Това е релаксиращ масаж с етерични масла от кафе, шоколад, портокал, алое вера ,роза или друго по желание на клиента масло. При взаимодействие се получава пълна хидратация на кожата , премахва се умората ,възтановява се нормалният метаболизъм на тялото!

ВИП ваучера включва:

  • 40 минутен ароматерапевтичен релаксиращ масаж


Уханията успокояват, стимулират и ни омагьосват. Те действат върху тялото, душата и сетивата и внасят хармония и чувственост в нашия живот.

Подарете си лукс, релакс и спокойствие в Масажно студио Галиша!

Въпреки петхилядната си предистория едва през последните 20-30 години "ароматерапията" заема подобаващото й се място посредством възраждането на древната и могъща комбинация от етерични масла и масаж.

Древните цивилизации използвали ароматичните масла в религиозни церемонии и за лечение. Древните гърци отделяли специални грижи за физическата си красота:  гимнастически упражнения, масажи,водни процедури, козметични средства. Стройното и атлетично тяло било естетически идеал на епохата. Считало се е, че външно красивият човек притежава и богата духовност. Хипократ, който се смята за баща на медицината, в своите трудове препоръчва за поддържане на здравето и красотата свеж въздух, разумно хранене, масажи, ароматни вани, кадене с благовонни растения. Той е автор и на много рецепти за поддържане на кожата и забавяне появата на следите на времето. Древногръцките красавици криели в косите си козя мас, омесена с екстракт от жасмин. Горещината разтапяла маста и благоуханната течност се стичала по косите, лицето и раменете им, изпускайки жасминов аромат.

Достигналите до наши дни останки на римски терми са свидетелство, че те са били важна част от всекидневието и културата и на древните римляни. Наричали ги терми, защото ги строяли до извори с гореща минерална вода. И до ден днешен никой не е успял да ги задмине в умението да строят минерални бани. Къпането и грижите за красотата при тях били издигнати в култ. Облицовани с мрамор, с красиви мозайки по стените, със зали за обливане със студена, топла и гореща вода, басейни с минерална вода, стаи за по отмора, зали за спорт – римските терми били своеобразни клубове, в които посетителите се посвещавали на грижи за тялото си, пречиствали духа си и отморявали ума си. Приятен завършек на водните процедури били масажите с благовонни масла. В термите също така се предлагали храна и вино, водели се разговори и се обсъждали важни политически въпроси – с една дума, тези места били активни социални средища.

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • Изисква се предварителна резервация на тел: ******.
  • При закъснение повече от 15 минути или неявяване ваучера се счита за невалиден.
  • Валидност на ваучера: от 27 Януари до 27 Март 2014год.
  • Вижте всички Общи Условия.

Масажно студио Галиша

гр.Бургас
ул.Шейново 42 /зад операта/
Тел: ******
Е-mail: gaga1973@abv.bg
Facebook: Масажно студио Галиша

Офертата е предоставена от Масажно студио Галиша, гр.Бургас.
 

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 27.01.2014 до 27.03.2014
Тел. за запитване и резервации

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.