Терапия в Бургас - Център за Кристало Светлинна Терапия, Бургас

50% намаление на светлинна терапия в Център за Кристало Светлинна Терапия, Бургас



На този етап ние сме единствената компания не само в България, но и в Европа която предлага тази уникална терапия, включваща още магнитен и воден резонанс. Това е единственият уред в света, който създава Воден Резонанс и преструктурира водата в организма, което е от изключително важно значение за здравето на индивида. Някои от Вас, може би пият структурирана вода, но както казва д-р Карли Нудей – автор на книгата „Кодовете на Водата“ и съосновател на Tree of Life Tech – „Пиенето само на структурирана вода, въпреки, че е от голямо значение, няма да направи нищо, ако водата в организма Ви не е структурирана“.
Всъщност, това е система, която съчетава много терапии в едно. В един сеанс Вие ще попаднете под въздействието на уникална комбинация от Импулсен Електромагнетизъм, Воден Резонанс, Светлинна и Кристало Терапия, заедно с подбрана според нуждите на всеки един Звукотерапия. Тази система може да бъде използвана, както за здраве, красота и младост, така и за постигане на разширено състояние на високо ниво на съзнание. Да бъдете под светлините на системата за ARC Кристало-Светлинна Терапия е незабравимо преживяване.

ВИП ваучерът включва:

  • Кристало светлинна терапия - 30 минути

*Най-ефективната, здравна и енергийна терапия на Планетата
*Най- доброто в терапиите за дълголетие и алтернативна грижа за здравето
*Едиствената система в света за био-воден резонанс
*Помага при всички заболявания без изключение
*Лечение на всички нива - физическо, емоционално и ментално, благодарение на изключителната сила на водния резонас
*Био-воден резонанс, магнитен резонанс, кристало терапия, светлинна терапия и звукотерапия - заедно като резонансна терапия.

Терапевтичните цветове на светлината светят през патентованите био-резонансни ARC Вогел Кристали®, пълни със скъпоценни камъни и минерали и допълнително стимулирани с природно импулсен редкоземен магнетизъм в нашите кристало светлинни системи за цялото тяло и всички чакри. ARC Кристало – Светлинните Системи доставят енергетичните сигнатури и вибрационни модели на скъпоценните камъни и минерали в чакрите, жлезите и водата на тялото, в магнетизъм, светлина и воден резонанс, водещо до релаксация, подмладяване и възстановяване на най-високо ниво, разширено съзнание, обновено и възродено тяло, ум и дух.

ARC Светлинните Системи използват специфични цветове на светлината, които са най-полезните и био-достъпни честоти за тялото, жлезите с вътрешна секреция и чакрите.

Всички сме чували какво признават терапевтите по света: факта, че не можете да третирате една система в тялото, без да засегнете друга. Дори в рамките на тялото, не става дума само за една част, а за цялото. Лечението на система или орган в тялото без зачитане и лекуване на цялото тяло, е винаги грешка.

ARC Кристало – Светлинна Терапия® работи еднакво за всички. Всички ние сме направени от КЛЕТКИ и тези клетки са направени от ВОДА. Чрез енергизирането и преструктурирането на водата в клетките, тялото е изчистено от токсини, енергизирано, излекувано, засилено, обновено и подмладено. Няма специфична или желана „честота“, излъчвана от ARC Вогела. По-скоро ARC Светлините излъчват енергия, която е винаги в рамките на „честотна лента“, позната като ВОДНО-РЕЗОНАНСНА. Тази честотна лента позволява на сигнатурите, плановете и кодовете, произлизащи от вътрешното съдържание на ARC Вогел Кристала, да бъдат прехвърлени в тялото чрез енергиен резонанс. Комплексно „фрактално“ ЕНЕРГИЙНО ПОЛЕ на статични електрически, магнитни, вибрационни, вълнови и светлинно фотонни енергии в хармония и в унисон с тялото, чрез водата, се излъчват от ARC Вогел Кристалните Светлини.

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучера за намаления трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • Валидност на ваучера: от 27 октомври до 27 декември 2015г.
  • Изисква се предварителна резервация на телефон: ******.
  • Вижте всички Общи Условия.

Център за Кристало Светлинна Терапия, Бургас

Град Бургас
Ул. Възраждане №30

Тел: 0******
E-mail: office@energyzone.bg
Website: energyzone.bg
Facebook: Център за Кристало Светлинна Терапия

Офертата е предоставена от Център за Кристало Светлинна Терапия, Бургас

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 27.10.2015 до 27.12.2015

ЗАПИТВАНЕ ЗА
РЕЗЕРВАЦИЯ

Телефон за резервации 088 505 8888
Тел. за запитване и резервации 088 505 8888

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.