Лечебна процедура - Център New Life

50% намаление на 10 процедури на термомасажно легло в Център New Life



Комбинация от точков масаж и мануална терапия ще върнат жизнеността и тонуса ви! Ще отнемат болката, схващанията и тежестта от натовареното ежедневие.
Релаксирайте за 40 минути, докато масажното легло New Life отнеме дискомфорта и натоварването от гръбначния стълб, гърба и плещите ви.
Процедурата ще подобри кръвообращението и обмяната на веществата и ще окаже цялостно благотворно въздействие върху тялото ви!
Уникалността на New Life е в съчетаването и комплексното прилагане на оздравителни методики на древната източна медицина и съвременни методи на терапевтично въздействие: масаж, точков масаж, акупресура, рефлексотерапия, моксиране, магнитотерапия, йонизация, миостимулация.

ВИП ваучера включва:

  • Десет процедури /40мин всяка/ на термомасажно легло New Life

Oрганизмът на човека има способността самостоятелно да се справя с всяко заболяване. Комплексното въздействие на оборудването стимулира жизнената дейност на всички системи (опорно-двигателна, сърдечно-съдова, дихателна, храносмилателна, отделителна, нервна, ендокринна, полова).
Организмът се самовъзстановява, използвайки своите вътрешни възможности и ресурси без външно вмешателство в естествените му процеси.

Център New Life е млада иновационна компания, стараеща се да удовлетвори нуждите на клиентите си, използвайки нови технологии.

Дейността на компанията е свързана с желанието на нейния създател да даде възможност на всеки да получи здраве. New Life се отличава с високо ниво на обслужване и гъвкавост, което ѝ позволява да съответства на световните стандарти.

Маркетинговата политика се характеризира с динамичност и прогресивност. Постоянно се усъвършенства благодарение на натрупания опит. Важна особеност се явява използването на метода, който позволява на потребителя да опита продукцията непосредствено върху себе си. Така компанията заема водещи позиции и получава все повече признание на потребителския пазар.

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери
  • Изисква се предварително записан час на : ******
  • Валидност на ваучера от 28 Октомври до 15 Декември 2015год.
  • Вижте всички Общи Условия.

Център New Life

гр. София 
Красно село
ул. Ворино 2
тел: ******
e-mail: shkirenko1978@mail.ru
website: www.new-life.bg/wp/

Офертата е предоставена от нашият партньор Център New Life, град София.

 

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 28.10.2015 до 15.12.2015
Тел. за запитване и резервации

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.