Процедура в София - Клиника за здраве и красота Derma Care

60% намаление на стягане и повдигане на седалището със скулптуриращата система на Trio iShape в клиника за красота Derma CareНай-новото поколение естетични технологии за поддържане на тялото,здравето и красотата си дават среща в клиниката за здраве и красота Derma Care. Звездата сред естетичните апарати тук е TRIO iShape, който има най-модерния "i smart софтуер" в областта на склуптуриране на тялото. 

Революция в борбата с целулита и отпуснатата кожа. Trio I shape - Mашина за третиране на целулит и намаляване на обиколките. Най-съвременната  технoлогия трето поколение след лазери и интензивна пулсова светлина, която съчетава съвместното действие на три компонента - вакуум масаж, инфрачервена светлина, радиочестотни вълни,ултразвук,триполярна радио-честота. Процедурата е подходяща за всички жени, които искат да отслабнат, оформят контура и изгладят кожата, както и за жени след родилен период.

ВИП ваучерът включва:

  • Една процедура с TRIO iShape на зона седалище "Бразилско дупе"

* Времетраене - 30минути

Какво представлява Trio I shape? 

Това е  нехирургична процедура, която подобрява контура, вида и формата на тялото, а също така  има и отслабващ ефект. Революционната технология комбинира силна енергия и има за цел да редуцира обема на подкожната мазнина. С процедура Trio I shape вие премахвате целулита, също така редуцирате мастните натрупвания изключително лесно, без загуба на време и абсолютно никакъв физически дискомфорт.

Как работи Trio I shape? 

Тайната на Trio I shape е в революционната  технология - комбинация на биполярни радиочестоти, инфраред енергия, вакуумен масаж,ултразвукoва кавитация за локални мастни натрупвания и триполярна радио-честота с мощен лифтинг ефект. Целулитът се характеризира с поява на тръпчинки по повърхността на кожата, която започва да прилича на „стар дюшек”. Мастните клетки са локализирани в кухини, когато тези кухни се разтегнат достатъчно се образува т.нар. повърхност на „стар дюшек”. Прилагането на вакума има за цел да повиши кръвната циркулация в тези зони, инфрачервените лъчи и радиовълните пък стимулират депата чрез затопляне и спомагат за преминаването на по-голямо количетво кислород. Всичко това води до повишаване на метаболитните процеси в мастните клетки и редуцира техния размер. В резултат подкожната мастна тъкан е намалена, а кожата изглежда видимо по-гладка. Обиколките на третираните зони намаляват от 1 до 7 см.

Какви зони на тялото могат да бъдат третирани с Trio I shape?

С Trio I shape могат да бъдат третирани всички зони на тялото. И все пак основните области са бедрата, ханшът, коремът и вътрешната част на ръцете, при които се наблюдава видимо редуциране на целулита и подобряване на еластичността на кожата.

Колко бързо могат да настъпят промените?

Непосредствено след първата процедура третираната зона се усеща по-гладка, а кожата - по-стегната и еластична. Истинските резултатите - видимо намаляване на целулита и обиколката, се наблюдават между 6-тата и 8-та седмица след завършване на терапията.

Болезнена ли е процедурата с Trio I shape?

Усещането при процедурата Trio I shape е дълбоко затопляне в комбинация с приятен вакум масаж.По време на процедурата и в следващите няколко часа пациентът усеща затопляне в третираните зони, а в зависимост от прага му на чувствителност може да се появи и леко зачервяване, което до няколко часа трябва да отшуми и изчезне.

Безопасна ли е процедурата сTrio I shape?

Третирането с Trio I shape е абсолютно безвредно! Методът гарантира комфорт на пациента и отлични резултати.

Можете да получите повече информация на dermacarebg.

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • Изисква се предварителна резервация на тел: 0******.
  • Валидност на ваучера: от 21 март до 21 май 2016г.
  • Вижте всички Общи Условия.

Клиника за здраве и красота Derma Care

гр. София
жг. Южен парк,
ул. Никола Образописов бл.113-партер

Тел: 0******
E-mail: dermacarebg@gmail.com
Facebook: DermaCare

Офертата е предоставена от Клиника за здраве и красота Derma Care

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 21.03.2016 до 21.05.2016

ЗАПИТВАНЕ ЗА
РЕЗЕРВАЦИЯ

Телефон за резервации 088 505 8888
Тел. за запитване и резервации 088 505 8888

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.
{* *}