Пакет от процедури в София - Център по натуропатия Динамика Био

Програма Здраве и красота от Тибет – Тибетски масаж, ароматерапия и акупресура за 24.90лв.от Център Динамика Био



Подарете на себе си и на своите близки релакс, здраве и красота с програмата на център по натуропатия Динамика Био. Програма „ЗДРАВЕ И КРАСОТА ОТ ТИБЕТ” е разработена по специализирана методика, която е насочена към намаляване на стреса и напрежението, подобряване на тонуса и настроенитето, съхраняване на младостта и красотата и постигане на баланс между ума и тялото.
ВИП ваучера включва Програма здраве и красота от Тибет:

  • ТИБЕТСКИ МАСАЖ – тибетският масаж е най-древната масажна техника. Тибетската медицина има повече от 5500-годишна история и в нейната основа стои възстановяването и поддържането на баланса в тялото.Лечебният тибетски масаж се основава на постигането на баланс между петте най-стари елемента: земя, вода, огън, вятър и пространство. Целта на масажа е да се деблокира протичащата по меридияните на човешкото тяло енергия, чрез което се постига релаксация и подобряване на тонуса. Лечебният ефект от масажа е подобряване на всички функции на тялото, активизиране на вътрешните органите, детоксикация на организма и затова се смята, че това е една от най-добрите масажни техники за красота, младост и дълголетие.
  • АРОМАТЕРАПИЯ И АКУПРЕСУРА /МАСАЖ НА БИОЛОГИЧНО АКТИВНИ ТОЧКИ/ - Масажът на биологично активни точки представлява масажно третиране на биологично активни точки по линия, меридиана или област, отговарящи за начина на функциониране на системите в организма. Масажът на биологично активни точки в съчетание с ароматерпията представлява специализирана лечебна техника, която отпуска и релаксира, въздейства изключително положително на физическо и ментално ниво. Масажът се извършва със 100 % натурални етерични масла, които притежават незаменими успокояващи свойства, изключително ефикасни за справяне със стреса, напрежението и безсънието.
  • КОНСУЛТАЦИЯ СЪС СПЕЦИАЛИСТ ПО ИЗТОЧНА МЕДИЦИНА - Най-важното, с което се отличава консултацията със специалист по източна медицина е цялостният подход към човека и използването на комбинация от методи за определяне на общото здравословно състояние. Консултацията включва определяне на телесния тип, според преобладаващата комбинация от 5–те  основни елемента - пространство, въздух, огън, вода и земя. В резултат на това се избират конкретни биологично активни точки по тялото, които да се третират, определят се конкретните масажни техники и подходящите етерични масла за постигане на релаксация, подобряване на общото здравословно състояние, повишаване на тонуса и настроението и в крайна сметка съхраняване на здравето, красотата и младостта! 
  • БОНУС:  40 % ОТСТЪПКA /30 ЛВ., ВМЕСТО 50 ЛВ./ ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ИНДИВИДУАЛЕН БАЛАНСИРАН ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ СПОРЕД ТЕЛЕСНИЯ ТИП И МЕТОДИТЕ НА ИЗТОЧНАТА МЕДИЦИНА - определят се храните, които трябва да присъстват в диетичното Ви меню и храните, които трябва да се отбягват, подходящото време за приемане на даден вид храна, според индивидуалния Ви телесен тип, изготвяне на индивидуален хранителен режим за възстановяване на баланса в тялото и постигане на мечтаната фигура.

Център Динамика Био е първият център по натуропатия в България, в който природните средства за лечение се срещат с високите технологии. В центъра се прилагат само естествени методи за възстановяване на здравето като:                                                                                                                                -Акупунктура, акупресура и моксотерапия; Естествена физиотерапия; Фитотерапия и билколечение; Различни видове масажи със 100 % натурални продукти – класически, болкоуспокояващ, релаксиращ  и тонизиращ, антицелулитни масажи; Комбинирани лечебни масажи и др.

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.
  • Всеки клиент може да закупи максимум 5 ваучера за себе си и неограничен брой ваучери за подарък. 
  • Задължително е предварително записване на телефони ******и ******.
  • Необходимо е ваучерът да бъде разпечатан и предоставен на търговеца непосредствено преди използване/получаване на услугата/ продукта.
  • Записан час може да се отмени не по-късно от 24 часа преди процедурата, в противен случай ваучерът се счита за използван.
  • Валидност на ваучера: от 07 Януари до 28 Февруари 2013г.
  • Вижте всички Общи Условия.

Център по натуропатия Динамика Био

Гр. София,
Жк. Борово,
Ул. Света Марина 52, партер
Тел:02/8691397 и ******
Работно време:
От понеделник до събота: от 09:00 до 19:00 часа
E-mail:dinamikabio@gmail.com
Website:www.dinamikabio.com

Офертата е предоставена от център по натуропатия Динамика Био

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 07.01.2013 до 28.02.2013
Тел. за запитване и резервации 02/8691397

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.