Благотворителна Кампания - Благотворителна кампания "Да помогнем на Дани"

ПОМОГНИ НА ДАНИ ДА ЖИВЕЕ! ОТ ТЕБ ЗАВИСИ ВСЯКО ДАРЕНИЕ ИМА ЗНАЧЕНИЕ!Нека помогнем на Дани, на 18г. да се пребори с левкемията! Нуждае се от СПЕШНА Костно-мозъчна трансплантация в Германия - Хамбург. Моля за вашата помощ в набирането на средства за неговото спасение! Нека му дадем шанс за живот.

Йордан Стоев – Дани от София води битка с Остра В-клетъчна лимфобластна левкемия от 2007 г. Дани преминава пълен курс химиотерапия и постига ремисия. Следващите 2 години е на поддържаща терапия. От есента на 2009 год. терапията приключва напълно. През май 2011 г. контролните изследвания показват, че е настъпил рецидив. При това положение, след постигане на нова ремисия, се налага костно-мозъчна трансплантация. Дани започва нова химиотерапия, стартира се и търсене на донор в Международния донорен регистър. Скоро е открит подходящ дарител в Германия. През октомври 2011 г. са отчетени 0,7% бласти в костния мозък на момчето. Контролната миелограма на 10.01.2012 г. обаче показва ново влошаване и покачване на бластите. Това е огромен шок за родителите и те вече искат детето им да бъде лекувано в чужбина. Получават оферта от Университетска клиника Хамбург на стойност 216 724 евро.

На 03.01. родителите подават заявление в ЦФЛД за финансиране на лечението в чужбина. Решение все още няма, но дори молбата да бъде одобрена, фондът има право да отпусне не повече от 180 000 лв., което е крайно недостатъчно. Затова родителите на Дани се надявят на помощ и подкрепа от страна на дарители, за да наберат необходимите средства.


Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата


Благотворителна кампания "Да помогнем на Дани"

Благотворителна кампания "Да помогнем на Дани"
Моб: ******

E-mail: jordan.krasimirov.stoev@gmail.com   
E-mail: silvia_stoeva_@abv.bg
Website: www.helpdani.com
Facebook:Помогнете на Дани
Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 01.03.2012 до 10.03.2012
Тел. за запитване и резервации

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.
{* *}