Гергьовден в Добринище - Хотел Добринище

Тридневен пакет със закуски и вечери, една от които празнична + ползване на джакузи и сауна в Хотел Добринище



Хотел "Добринище" се намира в центъра на едноименния град и е част  от цялостен комплекс, в който влизат още хижите Гоце Делчев и Безбог, както и седалковия лифт на ски зона Добринище.
Хотелът разполага със 130 легла,  лоби бар със зимна градина. Стаите са удобни, чисти и топли, със самостоятелен санитарен възел и телевизор. Голяма част от стаите са обикновени - със старото си обзавеждане, но се предлагат и 20 изцяло реновирани стаи и два луксозни апартамента. На пет минути от хотела е градската минерална баня, а малко по-далеч- открит плувен басейн също с минерална вода.
Хотелът разполага със зона за релакс, включваща сауна и джакузи.

Ритуалът „Топене на китки“ на Гергьовден- 6 май, е най-големия празник на Добринище.Местни жители и гости обличат пъстри народни носии. На площада се завъртва голямо хоро и веселба. На обяд идва време за агнешкото по Гергьовски с дроб сарма и хубаво вино в ресторанта на хотел „Добринище“.

ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 82 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

  • Три нощувки на човек настанен в стая с две и три основни легла
  • Сауна и джакузи от 14 ч. до 18 ч.
  • Три закуски
  • Три вечери, една от които празнична
  • Паркинг
  • Туристическа такса

Възползвайте се от празничните дни за детокс терапии и балнеолечение. Хотел „Добринище“ е на 5 минути пеш от минералната баня, където единствено водата идва директно от извора и е с пълните си лечебни свойства. Хидротерапията може да се осъществява в общите басейни или в индивидуални вани. Добринишката минерална вода се препоръчва за пиене.

Хотел “Добринище” разполага с апартаменти, двойни и тройни стаи с капацитет 130 легла. Стаите са оборудвани със самостоятелен санитарен възел и кабелна телевизия. На разположение на гостите са лоби бар със зимна градина с разнообразие от пици и сладкиши. В нея може да се насладите на  традиционни  национални ястия,  качествено обсужване и уют.

Хотел „Добринище“ има редица предимства. Разположен е на широкия градски площад, в близост до парк с детска площадка. Той е топъл, спретнат и светъл. Предпочитан е от семейства с по-малки и по-големи деца, баби и дядовци, планинари и пътешественици. Отличава се с достъпната среда за детски колички, чистота и безопасност. Разнообразието в менюто на ресторанта- градина може да удовлетвори всички желания. Предлагат се традиционни добринишки специалитети, риба, вегетарианска храна, съвременна кухня и сладкиши от собствено сладкарско ателие.
Хубав, хубав Великден, още по-хубав Гергьовден! На Гергьовден облечете българска носия и се хванете на голямото хоро в Добринище.
Гергьовден донася благата на пролетта. Природата се изпълва с живот. Водите на река Десилица буйно минават през града. Радостното настроение се усеща навсякъде. По традиция на Гергьовден местните хора обличат своите грижливо пазени народни носии. Празненствата са в целия град. На обяд всички се събират на площада за весело и пъстро хоро. В ресторант-градината на хотел „Добринище“ се подготвя празнично меню с агнешко месо, дроб сарма и пролетни салати.
Добринище се слави със своите църкви. Храмът „Св. Петър и Павел“ е с постоянно отворени врати. Интересен е с иконите от Банската художествена школа на иконостаса и със светинята „Св. Богородица Вратарица“, оцеляла по чудо след подпалването на по-стара църква. В близост е църква „Успение Богородично“, радваща всички с новия си иконостас и стенописи. Освен тях могат да бъдат посетени параклиса „Св. Марина“ и църквата „Св. Козма и Дамян“ .
Хотелът е на 5 мин. пеш от Балнеолечебницата и на 10мин. от откритите минерални басейни. Пролетният сезон е подходящ за осъществяването на цикъл от бани с лековитата вода на Добринище.

През април и май: започва сезонът на планинското колоездене и кратките пешеходни излети до Обидимското манастирче, до местността „Св. Никола“ и до хижа Гоце Делчев.
Средищното положение на Добринище в Разложката котловина ще се хареса на любителите на кратки екскурзии до градовете Банско, Гоце Делчев и Разлог, до архитектурните резервати Лещен, Ковачевица, Долен, Делчево, Хаджидимово и др.
Благоприятното местоположение, чистата околна среда, усещането за планина и лековитите минерални води правят Добринище предпочитано място за почивка

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • Ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата. 
  • Ваучерът е за ЕДИН човек настанен в двойна или тройна стая, при минимум двама настанени.
  • Деца до 4 години се настаняват безплатно.
  • Деца от 4 до 12 доплащат 70% от цената на пакета.
  • При единично настаняване се доплаща 70% от цената на пакета.
  • Доплащане за реновирана стая или апартамент  5 лв. на ден /на човек в стая/ на място.
  • Всички доплащания се извършват на рецепцията на хотела.
  • Предоставеният брой ваучери по офертата е ограничен.
  • Всеки има право да закупи неограничен брой 
  • Валидност на ваучера: от 30 април до 06 май 2020 г. 
  • Преди закупуването на ваучер направете запитване за свободни дати на телефон: ******; ******и ******.
  • След закупуването на ваучера трябва да потвърдите резервацията си, като продиктувате номера на ваучера си на телефон: ************и ******.
  • Настаняване в хотела след 14:00 часа.
  • Освобождаване на стаите до 12:00 часа.
  • Вижте всички общи условия.

Хотел Добринище

Хотел "Добринище" 
Град Добринище
Тел: ******
Тел: ******
Тел: ******
E-mail: hoteldobrinishte@yahoo.com
Website: www.hoteldobrinishte.com

Офертата е предоставена от Комплекс Добринище

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 30.04.2019 до 06.05.2019

ЗАПИТВАНЕ ЗА
РЕЗЕРВАЦИЯ

Телефон за резервации 088 505 8888
Тел. за запитване и резервации 088 505 8888

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.