Почивка в Арбанаси - Хотел "Извора" Арбанаси

Еднодневен пакет през януари и февруари в Хотел Извора, Арбанаси



Хотел Извора е разположен в централната част на село Арбанаси. Издържан изцяло в традиционния арбанашки стил, хотелският комплекс умело съчетава старинна сграда с 150 годишна история и два новопостроени архитектурни ансамбъла. Предлага на своите гости ресторант с лятна и две зимни градини, парково пространство, открит басейн, спа център, детски кът и мини зоопарк. На територията на комплекса се намира сградата на Народно читалище “Иларион Драгостинов“, което със своята над 300 годишна  културна история представлява туристическа забележителност. Всички стаи са оборудвани с климатик, кабелна телевизия, минибар, персонален сейф, телефон. В част от стаите има непрекъснат интернет достъп.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 50лв. - 50% = 25лв.
ВИП ваучера е за ЕДИН човек и включва:

  • Една нощувка
  • WiFi интернет
  • Паркинг
  • Приятни кътове за отмора и релакс

Механа Извора е удостоена с приза “Ресторант на годината” за 2003 година. С разнообразното си меню, включващо над 450 предложения за храни и напитки, механата дава възможност на своите гости да се насладят на традиционната българска кухня. Тя разполага с 2 зимни градини, където топлината на камините допълва усещането за спокойствие и уют. Лятната градина със своите водни атракции, богата зеленина и детски кът е предпочитано място за нашите гости.  Агнешко чеверме, ястия на пещ и барбекю, съчетани с кулинарните умения на майстор готвачите са непреодолимо изкушение за ценителите на традиционната българска кухня.  За доброто настроение на гостите си механа Извора предлага богата фолклорна програма.

Комплекс „Извора” предлага перфектни условия за отдих и релакс. Днес в изпълненото с напрежение и стрес ежедневие, можете да възвърнете работоспособността и тонуса си, подарявайки си едно наистина възстановяващо  и тонизиращо изживяване.
Забележителности:
Село Арбанаси е разположено в непосредствена близост до средновековната столица Велико Търново. Основано през 15 век от православни гърци, албанци и македонски българи селището достига своя разцвет през 17 век. Заради неповторимия си чар, уникалните си архитектурни паметници и климатични особености, през 1921г. с царски указ село Арбанаси е обявено за курорт, а през 2000г. за “Историческо селище” с национално значение. Къщите с над 300 годишна история са съхранени в автентичния им вид и поразяват с неповторимата си архитектура, дърворезба и художествени гипсови орнаменти. На територията на село Арбанаси са запазени 5 църкви и 2 манастира, строени и иконописвани в края на 16 и началото на 17 век. В манастира Успение Богородично се съхранява една от чудотворните икони на Божията Майка. Село Арбанаси предлага уникална възможност за непосредствен допир до истински шедьоври в архитектурата, интериорният дизайн и църковната живопис от 16 – 17 век.

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата. 
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • Офертата е за един човек, при двойно настаняване.
  • Деца до 2 годишна възраст се настаняват безплатно.
  • Деца от 2 до 12 годишна възраст за заплащат 10лв на ден на рецепцията на хотела. 
  • Трети възрастен (при възможност за настаняване) заплаща половината от стойността на пакета, на рецепцията на хотела.
  • Валидност на ваучера: от 15 януари до 01 март 2016год.
  • Офертата не важи за 13- 15 февруари 2016г.
  • Изисква се предварителна резервация преди закупуване на ваучер на тел: ******.      
  • Вижте всички Общи Условия.

Хотел "Извора" Арбанаси

Хотел "Извора"
С. Арбанаси
Ул. Опълченска №3 
Тел: ******
E-mail: izvora_arbanasi@yahoo.com
Website: www.izvora.com

Офертата е предоставена от нашия партньор - Хотел "Извора" - Арбанаси

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 15.01.2016 до 01.03.2016

ЗАПИТВАНЕ ЗА
РЕЗЕРВАЦИЯ

Телефон за резервации 088 505 8888
Тел. за запитване и резервации 088 505 8888

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.