Пакет от процедури в София - Център по натуропатия Динамика Био

Комбинирани масажни процедури по избор и консултация с терапевт в център по натуропатия Динамика Био за 24,90 лв.



Изберете най-подходящата за Вас комбинация от масажни процедури с помощта на терапевтите от център Динамика Био, отдайте се на заслужен релакс и се насладете на неповторимо усещане, като едновременно с това се погрижите и за вашето здраве и тонус!

ВИП ваучерът включва една от следните програми по избор: 

  • Комбинирана програма 1 –класически или ароматерапевтичен масаж на цяло тяло + акупресура (масаж на биологично активни точки) 
  • Комбинирана програма 2 - ароматерапевтичен масаж + рефлексотерапия на ходила
  • Комбинирана програма 3 - ароматерапевтичен масаж + моксотерапия (нагряване на биологично активни точки с билкови пури - мокси)
  • Комбинирана програма 4 „Силен имунитет” – акупресура  + моксотерапия 
  • Комбинирана програма 5 „Преборете болката” – акупресура + акупунктура

Повече за различните процедури:

АКУПРЕСУРАТА като дял от китайската медицина е един от най-ефективните естествени методи за възстановяване на здравето. Този метод представлява масажно третиране на биологично активни точки по линия, меридиана или област, отговарящи за начина на функциониране на различните органи и системи в организма. Акупресурата стимулира отделянето на ендорфин или т.н. „хормон на щастието”.

МОКСОТЕРАПИЯ - Чрез тази древна източна техника се оказва топлинно въздействие върху биологични активни точки, разположени по цялото тяло, чрез което се постига релаксиращ, тонизиращ и лечебен ефект. Извършва се с пелинови пури, наречени мокси. Моксата има успокояващ ефект при стрес, напрежение, болкови синдроми, повишава топлината в тялото при настинки, грип, простудни заболявания, укрепва организма и увеличава съпротивителните му сили. Моксотерапията е изключително ефективно средство срещу хроничната умора и стресовите ситуации.

АКУПУНКТУРА е древен метод на лечение, практикуван в източната медицина вече 5000 години. Световната здравна организация признава значението на акупунктурата за лечението на около 100 често срещани оплаквания, като с най-голяма ефективност е лечението на така наречения „болков синдром”. Акупунктурата е безболезнена и безопасна процедура, след която често се получава чувство на комфорт и пълна релаксация.

РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯТА е източна техника, която датира от векове и се базира на акупресурните (рефлекторни) точки на ходилата, върху които са проектирани всички органи и жлези в човешкото тяло. Рефлексотерапията е призната и в източната и в западната медицина като най-ефективният масаж от терапевтична гледна точка.

АРОМАТЕРАПЕВТИЧНИЯТ МАСАЖ е част от холистичната медицина, в която всеки човек се разглежда като индивидуална система, която притежава собствени ресурси за самовъзстанояване. Това е лечебен масаж, който отпуска и релаксира, въздейства изключително положително на физическо и на ментално ниво с помощта на подходящо подбрани аромати.

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучерът трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.
  • Всеки клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък. 
  • Задължително е предварително записване на телефони ******и ******.
  • Необходимо е ваучерът да бъде разпечатан и предоставен на търговеца непосредствено преди използване/получаване на услугата/ продукта.
  • Записан час може да се отмени не по-късно от 24 часа преди процедурата, в противен случай ваучерът се счита за използван.
  • Валидност на ваучера: от 16 март до 30 април 2013г.
  • Вижте всички Общи Условия.

Център по натуропатия Динамика Био

Гр. София,
Жк. Борово,
Ул. Света Марина 52, партер
Тел:02/8691397 и ******
Работно време:
От понеделник до събота: от 09:00 до 19:00 часа
E-mail:dinamikabio@gmail.com
Website:www.dinamikabio.com

Офертата е предоставена от център по натуропатия Динамика Био

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 16.03.2013 до 30.04.2013
Тел. за запитване и резервации 02/8691397

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.