0 коментара

Боядисване с L'Oreal INOA, масажно измиване, олио за запазване на цвета и прическа само за 24.90лв в Салон за Красота Incanto Dream

ИНОА разкрива пред фризьорите и техните клиенти нови измерения на комфорта, с текстура на боята, която е толкова богата и нежна, колкото на луксозен разкрасяващ крем. Боята позволява на колористите да усъвършенстват работата си, докато острата миризма, дразненето на кожата и очите остават в миналото. Усещането за парене и дразнене на скалпа е намалено. Като резултат косата остава толкова гладка, колкото и преди боядисването.
ИНОА съчетава уникалния комфорт по време на боядисването с удивително наситен цвят.
Тя може да постигне изсветляване на косата с до три тона благодарение на ODS-технологията, която оптимизира проникването на оцветителите и активните съставки в сърцевината на косъма. Цветната палитра предлага богат избор от нюанси, които могат да се съчетават за постигане на най-подходящия нюанс.

Чрез иновационната система на базата на масла ИНОА ти осигурява невероятен резултат след боядисването - перфектно покритие и прецизен цвят, максимално близък до избрания. От създавенето на първата боя за коса преди 100 години до днес никога се е стигало толкова далеч!

КоментариТвоят коментар: