1 коментар

Еднодневен пакет на база All inclusive в Апарт хотел Серена Резиденс, Каваци

Серена Резиденс се намира на хълм, ограден от прелестна гора, а през панорамните му прозорци се открива прекрасна гледка към морето. Ваканционният комплекс ви посреща със своите 91 напълно обзаведени апартаменти и студиа, прекрасен ресторант, голям открит басейн и чудесна градина.

Серена Резидeнс е апартаментен хотелски комплекс, който разполага със 17 студиa и 75 апартаменти с една спалня. Луксозно и функционално обзаведени, всеки от апартаментите и студиата разполага с: кухненски бокс с ел. котлони, хладилник, телевизор, мека мебел за сядане, тераса, индивидуална климатична инсталация, самостоятелен санитарен възел и интернет достъп.

Плаж „Каваците” е един от най-известните и големи плажове по Южното Черноморие. Той се намира на 300 м източно от „Серена Резидaнс”, между носовете Св. Христос и Агалина. Плажът получава името си заради големите тополи зад него, групирани около малък  извор.

Коментари
Петър Петров Благодарим на целия персонал на Серена Резиденс за приятната почивка, уюта,специалното отношение и внимание към нас. Лична кауза на всички тях е клиентите да се чувстват комфортно и спокойно през време на престоя им. Хотелът е интересно разположен едновременно в близост до плажа и в гориста местност, единственият шум са песните на птиците. Чудесно място за релакс и почивка! Храната е вкусно приготвена и разнообразна, менюто е превъзходно. Мога чистосърдечно да препоръчам това място за почивка.2016-05-02T22:12:42

Твоят коментар: