1 коментар

Еднодневен и двудневен пакет за двама души със закуска и вечеря в Хотелски комплекс Кристал, град Котел

Хотел " Кристал " предлага на своите гости 16 хотелски стаи всяка със самостоятелен санитарен възел, климатизация, кабелна ТВ, безплатен Wi-Fi интернет и др./
Хотелът разполага и с паркоместа в една от улиците водещи до самия площад.
Комплексът съчетава градската среда със спокойствието на Балкана в центъра на Котелм затова допринася и гледката към върховете опасли Котленска котловина.

Ресторантът на хотела предлага традиционна българска кухня за региона, за качеството и вкуса се грижат двама от най-добрите готвачи в региона.
В партерния етаж е разположен единствения целогодишен нощен клуб в града. В него може да се насладите на уютна обстановка и атмосфера, хубава музика и танци.

На около 12-15 км се намира културният резерват Жеравна , с. Медвен / родното място на Захарий Стоянов/, с. Катунище, представляващи забележителни места и родни забележителности от културното, историческото и природно наследство на България. Инфраструктурата в района е много добре развита, а самия Котел отстои на 65 км от Елена, на 68 км от Сливен, на 120 км от В.Търново, на 110 км от Бургас, което прави Котленския край кръстопът на няколко силно развити туристически дестинации от море, планина, история и географски особености.

Коментари
Илияна Стойчева В момента сме в хотела със съпругата и две бебенца. Уникално чисто място, страхотен въздух и дружелюбни собственици. Кухнята е страхотна, вкусни огромни салати, най вкусния домашен печен пипер, който наистина ме впечатли. Големи, широки стаи, достатъчно големи легла и страхотна баня. Прозорците на стаята са цяла стена, слънчеви и топли стаи. Няма хладилник, но не е проблем да приберат ако имате нещо, което може да се развали. Мн съм доволен, ще повторя почивката и без ваучер.2015-11-20T19:37:21
Хотел Кристал Благодарим Ви за хубавите думи !!!! :)2015-11-24T16:41:45

Твоят коментар: