0 коментара

50% намаление на пакети със закуски и ползване на безплатни СПА процедури в СПА Хотел Орфей*****, Девин

Комплексът разполага с 210 стаи, от които 45 апартамента и 165 двойни стаи. Сред основните конкурентни предимства на комплекса са уютната атмосфера и възможността за пълноценна почивка, качеството на СПА услугите и не на последно място вкусната храна.
Гостите на хотела могат да се любуват на българска, европейска и ориенталска кухня в:
Основен ресторант с капацитет 260 вътрешни и 80 външни места.
Европейски ресторант с капацитет 120 вътрешни  и 60 външни места.
Ориенталски ресторант с капацитет 90 вътрешни и 60 външни места.

Балнеологичният блок на комплекса е единствен по рода си и е изграден по начин, позволяващ провеждането на най-съвременни и ефективни физикални методики и програми за балнеопрофилактика, рехабилитация и рекреация. Хотелът се захранва от два минерални извора, известни с лечебните си свойства - Беденски и Девински извор, като разполага с разрешителни за водоползване. При изтичане на крайният срок по разрешителните, ползвателят може автоматично да ги поднови за пет години. Всичко това превръща СПА Хотел Орфей както в атракционен и привлекателен център, така и в място за провеждането на най-съвременните и ефективни физикални методики и програми за балнеопрофилактика и рекреация. Бъбречно - урологични заболявания (бъбречно-каменна болест, протичаща с кисела и алкална урина, състояния след литотрипсия, пиелонефрит, гломерулонефрит, хронична бъбречна недостатъчност І ст.) - обменно-ендокринни заболявания (различни видове диабети, подагра и хиперурикемия); за външно приложение :  - опорно-двигателен апарат (дегенеративни и възпалителни ставни заболявания, следтравматични и ортопедични заболявания, увреждания на меките тъкани); - заболявания на нервната система (периферна и централна);  - половата система(ендометрити, параметрити, стерилитет, простатити и др.)  - сърдечно-съдовата система (хипертонична болест, исхемична болест на сърцето и след инфарктни състояния) - кожни заболявания (от възпалително, алергично и др. естество като екземи, дерматити, псориазис и др.) - за инхалационно приложение при заболявания на дихателната  система от възпалително, алергично и токсично естество (трахеите, бронхиална астма, хронична пневмония и др.) - за спортно-профилактични цели и закаляване на организма.

Комплексът предлага широк набор от услуги и продукти:
Пиано бар с капацитет 70 места
Лоби бар с капацитет 20 места 
Бар-басейн с капацитет 45 места
СПА и балнеорекреационни услуги
Денонощен румсървиз
Пране и гладене 
Сейфове за ценности
Модерно оборудван бизнес център с две конферентни зали /капацитет от 150 и 300 човека/ със съвременна мултемедия и озвучителна техника
Медицинско обслужване
Туристически обиколки и екскурзии в района на град Девин
Сувенирен магазин, фризьорски салон, магазин за модни облекла
Паркинг с капацитет 120 автомобила
Хотелът предлага и прекрасни условия както за отдих, така и за спорт.
На разположение на гостите игрище за тенис корт, волейбол и футбол.

КоментариТвоят коментар: