4 коментара

50% намаление на двудневен и тридневен делничен пакет за двама със закуски, вечери и СПА в Хотел Мурсал, Ягодина

"Няма човек, който да обгърне Родопа с един поглед.
Няма връх, на който да се изкачиш, та да я познаеш с един поглед. Трябва да я извървиш и да я изстрадаш, та после да я събереш в сърцето си и да я погледнеш - ала трябва да имаш сърце на орел. Не можеш да видиш Родопа с очите си, трябва да я видиш със сърцето си. Със затворени очи, в себе си. "

Пътуването до хотел „Мурсал“ е пътуване назад във времето. Архитектурата е вдъхновена от традиционното родопско строителство, съчетана с удобствата на съвремието – спа зона, включваща стая за релакс, зона за масажи, сауна, ведро, хидромасажен душ и запазената марка на хотела – парна баня с мурсалски чай. А дървените кошаци, одера, миндерите са вълшебното килимче, носещо ви в свят, изпълнен с хармония, песен, чистота, където човек може да намери себе си. Освен с красиви пейзажи, хотел „Мурсал“ ще ви посрещне и омае с неустоими аромати и вкусове. В ресторанта ни на почит е традиционната родопска кухня, приготвяна по бабини рецепти с продукти в по-голямата си част от селските дворове и ливади.

За свободното време: пешеходни и велопреходи преходи до Ягодинска пещера, Дяволско гърло, Орлово око, Дяволския мост и водопада „Хайдушки дол“, резерват „Кастракли“, музей на пеперудата, пътека на здравето; оф-роуд с джип до Орлово око; конна езда; скално катерене, екстремни преходи в пещерите Ягодинска и Харамийска дупка; организиране на пейнтбол в естествена среда.

Между селата Тешел и Ягодина река Буйновска е прокопала скалите в протежение на 10 км най- дългото ждрело в България. Това е и естествено образувания път до Ягодина. С това си творение природата сякаш е искала да усмири човека и да му покаже, че той не е най-могъщото й творение.

Разположената над хотел „Мурсал“ панорамна площадка „Орлово око“, се намира на 1563м надморска височина и е единствената по рода си в България.

Коментари
Симона Качева Добър ден. Бих искала да попитам в какъв тип стая е настаняването при закупуване на ДВУДНЕВЕН ДЕЛНИЧЕН ПАКЕТ? И има ли възможност за доплащане за лукс стая например? Благодаря предварително.2015-11-10T14:29:55
Екип Vipoferta Здравейте,

Свържете се с рецепцията на хотела за повече информация.2015-11-16T09:58:12
Даниела Тенева Страхотно място, хотелът е чудесен, храната е прекрасна, цялата местност е мн мн хубава и хората са мн дружелюбни2015-11-02T20:57:16
Светла Атанасова Здравейте,желаем да закупим 2 тридневни ВИП ваучера за двама за октомври месец,но не сме сигурни за датите ,А ваучерът изтича след 1 ден и няколко часа.Ще пуснете ли офертата си отново ? Така,че да можем до края на този месец да си я закупим и през октомври да ви посетим ?2015-09-07T09:21:53
Екип Vipoferta Здравейте,

Офертата ще бъде продължена.2015-09-07T09:33:10
Анонимен Каква е цената за две нощувки в петък и събота? В цената влизат ли същите услуги?2015-09-02T21:30:47
Екип Vipoferta Здравейте,

Офертата не важи за уикендите.2015-09-03T09:40:22

Твоят коментар: