2 коментара

50% намаление на двудневен и тридневен делничен пакет за двама със закуски, вечеря и СПА в Хотел Мурсал, Ягодина

"Няма човек, който да обгърне Родопа с един поглед.
Няма връх, на който да се изкачиш, та да я познаеш с един поглед. Трябва да я извървиш и да я изстрадаш, та после да я събереш в сърцето си и да я погледнеш - ала трябва да имаш сърце на орел. Не можеш да видиш Родопа с очите си, трябва да я видиш със сърцето си. Със затворени очи, в себе си. "

Пътуването до хотел „Мурсал“ е пътуване назад във времето. Архитектурата е вдъхновена от традиционното родопско строителство, съчетана с удобствата на съвремието – спа зона, включваща стая за релакс, зона за масажи, сауна, ведро, хидромасажен душ и запазената марка на хотела – парна баня с мурсалски чай. А дървените кошаци, одера, миндерите са вълшебното килимче, носещо ви в свят, изпълнен с хармония, песен, чистота, където човек може да намери себе си. Освен с красиви пейзажи, хотел „Мурсал“ ще ви посрещне и омае с неустоими аромати и вкусове. В ресторанта ни на почит е традиционната родопска кухня, приготвяна по бабини рецепти с продукти в по-голямата си част от селските дворове и ливади.

За свободното време: пешеходни и велопреходи преходи до Ягодинска пещера, Дяволско гърло, Орлово око, Дяволския мост и водопада „Хайдушки дол“, резерват „Кастракли“, музей на пеперудата, пътека на здравето; оф-роуд с джип до Орлово око; конна езда; скално катерене, екстремни преходи в пещерите Ягодинска и Харамийска дупка; организиране на пейнтбол в естествена среда.

Между селата Тешел и Ягодина река Буйновска е прокопала скалите в протежение на 10 км най- дългото ждрело в България. Това е и естествено образувания път до Ягодина. С това си творение природата сякаш е искала да усмири човека и да му покаже, че той не е най-могъщото й творение.

Разположената над хотел „Мурсал“ панорамна площадка „Орлово око“, се намира на 1563м надморска височина и е единствената по рода си в България.

Коментари
Божидарка Василева Прекрасно място за истинска почивка! Чудесно хотелче, прекрасни собственици, чудесна храна! Продължавайте все така напред и нагоре!2015-08-30T15:59:26
Светла Йорданова Много уютен хотел.Добро обслужване Много добра почивка! Заслужава си!2015-08-03T11:45:29

Твоят коментар: