2 коментара

50% намаление на еднодневен пакет със закуска, обяд и вечеря през цялото лято в Хотел Журналист Златни Пясъци

Разположен във впечатляващ 45 дка парк, на няколко метра от плажа, Хотел Журналист е идеалното място за вашата ваканция. Ботаническа градина – с над 50 вида растения от средиземноморската фауна. Дървета на по половин век хвърлят своите сенки и от ранна пролет до късна есен, всичко е потънало в зеленина и цветя. За децата има люлки и пъстри катерушки. Журналист е отличен избор за пълноценна семейна почивка и стопроцентов релакс – заради уникалното местоположение, чудесни условия и обслужване, запазената природа, отсъствието на презастрояване и пренаселване. Разхождате се в прохладния огромен парк и се любувате на прекрасните гледки към морето. Само минутка разходка по алеята и вече сте на плажа. От самата стая съзерцавате как слънцето изплува над морската шир. Спокойни сте за децата си независимо дали тичат на воля в градината, или играят на плажа. Хотел журналист е вашето място: тук ще избягате от огромните задушаващи хотелски комплекси, от претъпканите нощни заведения, от алеите, по които не може да се разминеш от туристи, от плажовете, до които едва стигаш пеша. А ако ви се прииска нещо с повече децибели и динамика, за десетина минути стигате до близките големи курорти.
Парк комплексът разполага с един голям основен ресторант "Чинари" и морски ресторант на самия плаж. Ресторант "Чинари" е с голяма вътрешна зала и просторна външна тераса под сенките на вековни чинари. Разполага с над 200 места, а гозбите са от традиционната и интернационала кухня, гарнирани с подбрани напитки.
Откритият басейн в парка и приятният пул-бар са подходящи за тези, които мързеливо обичат да пият коктейл на шезлонга. Лоби барът е чудесен, с огромна тераса към зеления парк.

Коментари
Mariya Galcheva Здравейте, в петък направих плащане по заявен ваучер, но все още нямам изпратен на пощата си, за да го разпечатам. Бихте ли проверили, моля?
Плащането е направено в петък около обяд по банков път.2015-06-27T12:44:28
Екип Vipoferta Здравейте,

Ваучерът ще получите днес в рамките на работния ден.2015-06-29T10:10:20
Христина Минчева Има ли възможност 2 възрастни и 2 деца да се настанят в апартамент? И ако да, колко се доплаща?2015-05-29T11:12:19
Екип Vipoferta Здравейте,

Има възможност за настаняване в апартамент срещу доплащане. Свържете се с рецепцията на хотела за повече информация.2015-05-29T11:19:24

Твоят коментар: