0 коментара

Пакети през май и юни за четирима във Вили Св. Стефан, Созопол

Комплексът се състои от 5 самостоятелни двуетажни вили, всяка с панорамна гледка към морето, просторен двор с много зеленина, външен басейн, детски басейн, барбекю, парко-места.Всяка вила е за 4 възрастни, но ако сте повече , Моля свържете се с нас, за да обсъдим удобен вариант за настаняване, според индивидуалните Ви нужди.

На първият етаж на вилите са разположени дневна с трапезария и стандартно оборудванa кухня. На вторият етаж са разположени модерно обзаведени две двойни спални, като всяка е със собствен санитарен възел и тераса с прекрасен изглед към морето.Всяка вила разполага с климатик, телефон, сателитна телевизия, интернет/WiFi и веранда с гледка към басейна и двора.

Туристическите авто-влакчета, движeщи се по график между „Каваците” и Созопол, улесняват Вашето предвижване, правейки го по-приятно и неангажиращо.

А, за да може почивката Ви да е пълноценна или ако не Ви се ходи 200м до Хранителният магазин разположен до нас, Ние Ви предоставяме възможност за доставка на храна от менюто на утвърден ресторант в Созопол.

КоментариТвоят коментар: