0 коментара

ВЕГА ТЕСТ на 350 или 610 продукта само за 20лв от Студио ВИТА СТИЛ, София

Вега тестът се извършва изцяло чрез компютъризиран комплекс, като не се ползват ампули; не се замерва ръчно и е елиминирана възможността да бъдат манипулирани резултатите (като от упражняване на по-слаб или по-силен натиск върху замерваната точка, изкривяване на данните при работа без ръкавици или неизолиран писец и други).
Биоенергийният тест Вега тест дава оценка за 610 храни и добавки, самото замерване е в рамките на 30 минути (замерването на 350 продукта трае 15 минути), като отчита моментното състояние на организма, което може да се промени след един или няколко месеца.
Технологията на компютърния апарат е основана на принципите на електроакупунктурата, като уредът е дигитален!
Тестът е безкръвен и безболезнен!
Самият тест протича по следния начин: сядате в удобно кресло с приятна обстановка, дава Ви се да държите два метални накрайника, по един във всяка ръка.
Двата накрайника са свързани с апарата, като по този начин се затваря верига. Биоенергийните честоти от храни, напитки, консерванти са вкарани в дигитален генератор на честоти и без да е необходимо да се слагат и сменят ампули, се отчитат вашите показатели.
Уредът автоматично замерва към кои храни вашето тяло е толерантно и ги разгражда добре и към кои от тестваните продукти имате непоносимост.
Клиентът не изпитва дискомфорт по време на самата процедура. Vega Test (Вега Тест) може да бъде направен на всеки, с изключение на бременни, кърмещи и хора с пейсмейкър.
Тестването е безопасно при бременност и кърмещи, но резултатите не са показателни.


Какво е Биоскенер?

Биоскенерът е високотехнологично устройство, продукт на интергация между медицина, био-информатика, електро-инженерство и други съвременни науки.
Той анализира здравословното състояние, константира основни проблеми и дава препоръки за превенция, използвайки като теоретична база квантовата медицина и прилагайки напредналите електронни технологии за отчитане на слабото магнитно поле, излъчвано от човешкото тяло. Диагностиката с Биоскенер е индивидуален справочник на здравето, който дава пълни изследвания на организма. Тази диагностика е неинванзивен, лесен, удобен, бърз, икономичен метод на изследване.
С развитието на науката, той ще има все по-широко приложение и все по-голям принос за човешкото здраве. Чрез биоскенера сe прави замерване на здравния статус на организма, като има допълнителни обяснения на български език.
Ако имате въпроси относно резултатите, обърнете се към вашия лекуващ лекар или съответния специалист.
Процедурата не се извършва:
• На лица под 10-годишна възраст;
• При жените - по време на месечен цикъл;
• При наличие на метални пластини в тялото;
• При наличие на пейсмейкър.

КоментариТвоят коментар: