1 коментар

Посрещнете Коледните празници с традиционна вечеря на Бъдни вечер и Коледен обяд в комплекс Боженци

Комплекс Боженци се намира в средна Стара планина, на изток от Габрово, непосредствено след Шипченския проход. Разстоянието от Трявна е 25 km, от Габрово - 13 km, от София - 200 km, от Варна - 253 km, от Пловдив - 114 km, от Бургас - 205 km, от Русе - 148 km.

Комплексът разполага с ресторант със 120 места и дансинг. През лятото предлагаме тераса с барбекю и изкушаващи специалитети на нашия майстор-готвач, приготвени на собствената ни пещ. Около камината, пред денонощно работещия лоби-бар, е идеалното място за срещи с приятели. Пиано-барът е отворен в петък и събота (в други дни е с предварителна заявка). Професионални музиканти ще ви изненадат със своите изпълнения. Конферентната ни зала е с 60 места, оборудвана с най-модерна аудио и видео техника. При желание на гостите, би могла да бъде използвана като кино-зала. Тенис на маса (безплатно за гостите на хотела) и колоездене са малка част от забавленията в хотела.
В близост до комплекс Боженци има конна база и четириколки под наем за разходки.

Предстои изграждането на тенис корт и мултифункционално игрище през 2012 година.

За най-малките, но много важни наши гости, хотел "Боженци" предлага детски кът в близост до рецепцията, детски басейн (t' на водата около 28'-29') и игри в къщичката на страшната баба. При записване на повече деца, комплексът осигурява аниматори, които за дълго ще оставят забавни спомени у децата ви. Приемаме ви и с вашите домашни любимци, но задължително с паспорт и всички ваксинации. Паркингът е охраняем и безплатен за всички гости на хотела.

В района, можете да разгледате:
"Етногравски комплекс " Етъра", гр. Трявна, Соколски манастир, Дряновски манастир, Пещерата "Бачо Киро", Паметника на връх Шипка, Географския център на България, Старата столица- Велико Търново и известният Царевец.

Коментари
Цветан Цжетков Здравейте, какво включва в менюто си вечерята на Бъдни вечер и Коледния обяд, т.к. на посочената страница не се зарежда? Има ли свободни места за 24 и 25.12?2011-11-28T20:33:28
Екип Vipoferta Здравейте Цветан Цжетков,

За желания от вас период има свободни места.
Пробвайте отново, линкът с менюто се отваря.2011-11-29T09:26:07

Твоят коментар: