0 коментара

КРИО Липолиза на зона по избор от Студио ВИТА СТИЛ, само за 50 лв.

Как протича процедурата: Върху мястото, което ще бъде третирано, се поставя АПЛИКАТОР (не гел, крем или найлон), който допълнително предпазва кожата. Системата чрез вакуум засмуква излишните мазнини в накрайника, където те се замразяват. Времетраенето на една процедура за една зона (бедра; ръце; гръб; паласки; коремната област; седалищна област и др. ) е 20 минути – по 20 минути на едно място; при вътрешната част на бедрата местата се обработват едно след друго и времетраенето за тази зона е 40 мин. Процедурата е подходяща за третиране на участъци с меки мазнини.Възможно е след процедурата да има зачервяване и изтръпване на третираното място (в някои случаи и посиняване), които преминават до няколко дни.

С оглед удобството на клиентите ни процедурата КРИО липолиза се извършва след предварително записан час в удобно за Вас време и в събота и неделя, както и от 18.00ч. до 21.00 ч. през делнични дни.
Процедурите в една и съща зона се извършват веднъж месечно. С една процедура може да се премахнат до 26% от излишните мазнини. Първите резултати са видими около две седмици след процедурата.
Процедурата не се извършва:
1. При лица, страдащи  от тежки заболявания, като сърдечно-съдови заболявания, язва на стомаха, язва на дванадесетопръстника, високо кръвно налягане, диабет, тежки заболявания на черния дроб и бъбреците.
2. При жени: по време на бременност,  кърмачки, по време на месечен цикъл.
3. Лица в постоперативен период на третираната зона, по-кратък от 3 месеца.
4. При наличие на пейсмейкър .
5.На лица с BMI (индекс на телесна маса) под 19.0.
6.Кожни алергии (студова алергия, фото алергия)

След процедурите е препоръчително да се консумират леки храни, като се избягва употребата на висококалорични храни, както и храни с повишено съдържание на протеини и мазнини.
За удобство и с грижа за клиентите при процедурите подсигуряваме еднократни хигиенни материали.

КоментариТвоят коментар: