1 коментар

Пакети за двама със закуски и вечери в Хотел Перун, Сандански

В уютните и модерно оборудвани стаи, с един поглед навън се прехвърляте в дивата, непозната природа, която е само на ръка разстояние.
На разположение на гостите са СПА-център, който разполага с джакузи, сауна, парна баня и стая за масажи; фитнес зала; ресторантът на Хотел Перун, който предлага богато меню на изключителни цени, в приятна и уютна обстановка; градината към ресторантът, която е със 80 места; денонощен лоби бар; безплатен паркинг и Wi-Fi интернет.
На по-малко от 30 минути път с кола се намират редица забележителности на района- Мелник, Рожен, Рупите, Самуиловата крепост и др., които определено си заслужават да се видят.
Хотел Перун дава възможност на всеки за пълноценна почивка в уютна обстановка на достъпни цени. Също така хотелът предлага и добра възможност за бизнес срещи, развлечения и групови мероприятия.

Коментари
Рая Павлова Прекрасно място! Възхитени сме от персонала-изключително мили и отзивчиви. Ресторантът също е уютен, с камина и вкусна кухня.Препоръчвам :)2014-12-23T21:02:07

Твоят коментар: