2 коментара

50% намаление на еднодневен пакет със закуска и вечеря в Хотел Кристал***, Смолян

На разположение на гостите на Хотел Кристал са 15 стаи 5 апартамента и три мезонета със самостоятелни санитарни възли, ресторант,предлагащ типична за района кухня, приготвена по традиционна технология.

Колкото и вълнуващ да е походът до Смолянските езера, още по-омаяни ще останете от красотата на Смолянските водопади. За да стигнете до тях, трябва да тръгнете по екопътека „Каньонът на водопадите“, започваща от местността Арнаутското по пътя между Смолянските езера и село Стойките. Ще се движите от двете страни на Еленската река, закриляни от скалните блокове на Редените камъни, ще преминавате по атрактивни дървени мостчета и ще стигнете до Вековния бук (с диаметър над 4,2 м.).

Ще се запознаете с обитателите на резерват „Сосковчето“, които невинно ще припкат около вас и накрая ще се удивите от красотата на водопадите – общо 46. Сред тях най-големи и популярни са Ропката, Казаните, Сърцето, Орфей (най-високият - над 68 м.) и Евридика. Когато се озовете на върха (водопадите са терасовидно разположени), ще се намирате на около 1700 м. надморска височина и ще обхващате с погледа си приказна панорамна гледка към този дял на планината.

Посетете водното царство на Родопите и открийте неговите тайнства.
Ние ви предлагаме настаняване в хотел Кристал,разположен на едно от тези езера и   в близост до началото на екопътека „Каньона на водопадите“

Само на 10 минути от него се намира курорта Пампорово, със своите прекрасни ски-писти. Един ден по пистите на Пампорово е достатъчен, за да се сдобиете с прекрасен слънчев загар, тъй като той заслужено носи името си на един от най-слънчевите планински курорти в България - слънчевите дни в годината тук са повече от 240.

Коментари
Анонимен В какво помещение ще бъдем настанени при закупуване на три ваучера за трима възрастни?2014-08-27T11:48:38
Екип Vipoferta Здравейте,

Свържете се с рецепцията на хотела за повече информация.2014-08-27T11:49:33
пламена драганова Закуската и вечерята на блок маса ли са или по меню?Ако са по меню какво включват?2014-07-26T14:33:24
Екип Vipoferta Здравейте,

Изхранването е по предварително меню. За повече информация се свържете с рецепцията на хотел Кристал.2014-07-28T09:15:53

Твоят коментар: