0 коментара

50% намаление на еднодневен пакет със закуска и Родопска вечеря в Хотел Кристал***, Смолян

На разположение на гостите на Хотел Кристал са 15 стаи 5 апартамента и три мезонета със самостоятелни санитарни възли, ресторант,предлагащ типична за района кухня, приготвена по традиционна технология.

Колкото и вълнуващ да е походът до Смолянските езера, още по-омаяни ще останете от красотата на Смолянските водопади. За да стигнете до тях, трябва да тръгнете по екопътека „Каньонът на водопадите“, започваща от местността Арнаутското по пътя между Смолянските езера и село Стойките. Ще се движите от двете страни на Еленската река, закриляни от скалните блокове на Редените камъни, ще преминавате по атрактивни дървени мостчета и ще стигнете до Вековния бук (с диаметър над 4,2 м.).

Ще се запознаете с обитателите на резерват „Сосковчето“, които невинно ще припкат около вас и накрая ще се удивите от красотата на водопадите – общо 46. Сред тях най-големи и популярни са Ропката, Казаните, Сърцето, Орфей (най-високият - над 68 м.) и Евридика. Когато се озовете на върха (водопадите са терасовидно разположени), ще се намирате на около 1700 м. надморска височина и ще обхващате с погледа си приказна панорамна гледка към този дял на планината.

Посетете водното царство на Родопите и открийте неговите тайнства.
Ние ви предлагаме настаняване в хотел Кристал,разположен на едно от тези езера и   в близост до началото на екопътека „Каньона на водопадите“

Само на 10 минути от него се намира курорта Пампорово, със своите прекрасни ски-писти. Един ден по пистите на Пампорово е достатъчен, за да се сдобиете с прекрасен слънчев загар, тъй като той заслужено носи името си на един от най-слънчевите планински курорти в България - слънчевите дни в годината тук са повече от 240.

КоментариТвоят коментар: