32 коментара

50% намаление на пакети с включени закуски в Апартаментен комплекс Южна перла

Апартаментен комплекс Южна Перла - Созопол предлага комфортно и стилно обзаведено студио с едно двойно легло, гардероб и нощни шкафчета. Всяко студио разполага с дневна с разтегателен диван за един човек, шкаф и телевизор. Във всяко студио има напълно оборудван кухненски бокс с вградени котлони, аспиратор, мивка, хладилник, всички видове посуда и прибори за хранене, маса за хранене и 3 стола. Баня с душ кабина, умивалник с плот оформят изцяло комфорта на нашите гости, избрали да прекарат лятна ваканция в Созопол.
Комфортно и стилно обзаведен апартамент с една спалня с двойно легло, две нощни шкафчета с две лампи, гардероб и тоалетка с табуретка. Разполагат с всекидневна с кухненски бокс, обзаведена с разтягащ се диван за двама, маса с 4 стола, шкаф и телевизор. Напълно оборудван кухненски бокс с вградени котлони, аспиратор, кана за кафе и чай, мивка, хладилник и необходимата посуда за 1 семейство.
 

Коментари
Ivan Chavdarov Здравейте отново,
Пропуснах да спомена, че е изключително спокойно и плажа е страхотен. Просто пресичаш улицата и си на плажа. Вярно е, че паркингът на хотела е изключително малък за този хотел, но може да се спре на поляната зад хотела, където има и сянка, но ако много си пазиш колата и не ти се ходи по черен път на поляната си е проблем паркирането. Всички служители бяха изключително мили и приветливи. Не ни направи добро впечатление обаждането да ни напомнят да освободим хотела до 12 часа в 11 часа, но е полезно, ако си на плажа и си изключил за времето. Може би просто е добре да напомнят по по-завуалиран начин. А за закуската, подкрепям изказването на г-жа Делиева. Много бързо свършват храните, трябва да се напомни на служителите, за да изкарат нови и обикновено има храни, които се предлагат само в началото, а в края има други, така виждаш на съседната маса нещо, което ти се дояжда, а вече го няма и е заменено с друго, което не харесваш. Ако имаш късмет ще е наобратно.
В общи линии харесахме хотела и мястото, но липсва правилно управление. За цените и четирите звезди на хотела трябват повече усилия и е НЕДОПУСТИМО ДА ИМА ПЕТНА ПО ХАВЛИИТЕ И ЧАРШАФИТЕ И ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ПЛАСТМАСОВИ ЧАШИ И ЛЪЖИЦИ!!!!
С уважение,
Таня Кабадаева2011-08-27T21:17:21
Ivan Chavdarov Използвах ме ваучер за пет дневна почивка. Много се радвахме, че позволяват да отседнем с нашето кученце. Когато се настанихме и питахме има ли забрани за нашия домашен любимец, бяхме на седмото небе, че няма проблем да ходим с него навсякъде в хотела, при басейна и може да не е на каишка. Само и единствено за това си заслужаваше тази почивка.
Относно хигиената, трябва да кажа, че чистенето се ограничаваше само до забърсване на пода с парцал, който мирише по-гадно от това да не чистят. Всички чекмеджета бяха с пръст прах и ги чистехме преди да ги използвахме с едно пакетче мокри кърпички. По всички чаршафи и кърпи имаше петна. Между ваната и стената на банята бяха забравили да извадят хавлиена кърпа и опаковка от носни кърпички. Кучето ни извади от под леглото две капачки от безалкохолни напитки. И просто под леглата и дивана мисля, че изобщо никога не са чистели, защото имаше образувал се килим от прах и влакна. В гардероба, където се намира бойлерът, под бойлера изобщо не беше почиствано и имаше мухал, премесен с прах. След тази гледка сменихме студиото с друго. Там имахме проблем само с поддържаната мръсотия под леглата и дивана.
Друг проблем, с който се сблъскахме, беше неподдържаната баня. Стойката на душа не държеше душа, полицата, на която трябва да си оставим козметиката за баня се държеше само на единия си болт и висеше. Мръсният канал на мивката в банята, не капеше, течеше по пода в банята, така може да се спести време и вода и едновременно да си миеш ръцете и краката. Оплакахме се за тези проблеми и ги решиха, но по състоянието на фугите под мивката се виждаше, че мивката тече отдавна.
Първото ни разочарование беше разликата между написаното в сайта и истината. В студио Делукс трябва да има ХЛАДИЛНИК, не минибар, но на практика не е така. Също и маса за хранене с три стола, които обаче са тези, които стоят на терасата, а в сайта на снимката има и на терасата и в стаята. Други разлики ние не открихме в сайта между обикновено и студио Делукс. Според служителките на рецепцията обикновеното студио няма котлони и аспиратор, но в сайта са посочени и за обикновеното студио.
Това, което най-много ме шокира за Четири звезди бяха ПЛАСТМАСОВИ ЧАШИ на закуска. При положение, че в стаята си имаме водни, кафени и за вино чаши от стъкло, защо трябва на закуска да пия кафето и водата си в пластмасови чаши и да разбърквам с пластмасови лъжички.
И последно радостта ни, че нашия любим питомник може да се разхожда без притеснения в хотела и двора, смущаваше част от другите гости, които не бяха подготвени за дружелюбната политика на хотела към животните. Радвам се, че има хотели в България, които приемат домашни любимци и, от както имаме нашия сладур, само такива посещаваме, но е редно хората да са уведомени предварително къде отиват, не всеки обича животните. Не искам да се чувствам неудобно за това, че съм пуснала домашния си любимец в хотела, при положение, че съм избрала този хотел, заради това, че ми дават тази възможност.2011-08-27T20:58:07
Надежда Делиева Не смятам, че имате право да коментирате личната ми хигиена без да ме познавате. Също така мисля, че човек, който е уверен в качествата на хотела, не чете коментари за него.
Прекалено очебийно е, че сте поставено лице.2011-08-19T21:57:42
Лъчезар Лилов В отговор на г-жа Надежда Делиева, която е пуснала 4 негативни обяви с цел да понижи рейтинга на хотела: По всяка вероятност тя е донесла многобройните видове насекоми и мишки със собствения си багаж - аз такива не съм видял, въпреки че почивам в хотела вече трета година. Никой не ми напомня да си плащам, просто защото не забравям за това. Всъщност на хората, които харесваме хотела, госпожата прави оргомна услуга с обещанието, че повече няма да стъпи там. Благодаря Ви.
Поздрави на момичетата от рецепцията.
Лъчезар Лилов2011-08-19T13:57:44
Надежда Делиева Храна
*закуската на блок свършва бързо и единствения ти шанс за повече храна е да помолиш уморените момчета
Паркинг
* ако намериш място те "запушват", ако не ти правиш същото
Плаж
Не е на първа линия, но е изключително чист и спокоен2011-08-18T19:57:56
Надежда Делиева *бельото миришеше все едно е изпрано в морето
*в случай, че сте любител на насекоми, може да се запознаете с всички видове, плюс бонус мишки...
3.Обслужване
*много любезни руси дами всеки ден ми напомняха да си заплатя допълнителната сума за второ дете
* сервитьорите споделиха, че от месеци не са почивали и са изнервени2011-08-18T19:51:50
Надежда Делиева Пореден опит...
1. Настаняване
* обещаното ранно настаняване, което бе коментирано около 2 пъти преди пристигането ни се изразява в чакане 2 часа между 12 и 14 часа със седем месечно бебе.
* студиото се състои от 2 легла, диван и кухня в една стая. Допълнителното легло за по - голямата ми дъщеря бе дивана, който не се разтяга. Всичко това беше таксувано с 50% от заплатената от нас сума.2011-08-18T19:42:43
Надежда Делиева НЕ ПОСЕЩАВАЙТЕ ТОЗИ КОМПЛЕКС, АКО НЕ СА ВИ ЗАПЛАШИЛИ С УБИЙСТВО ИЛИ СВЕТОВНА ВОЙНА.
Идвам от там преди 2 часа и искам да споделя негативното си мнение,но всеки опит за публикация е неуспешен. Направете си сами извода.... За информация, може да посетите профила ми във facebook. Ще се постарая да съм описателна.2011-08-18T19:13:00
Екип Vipoferta Здравейте Татяна Лунголова,

Както е посочено в условията на офертата:
деца от 2 до 12 години или трети възрастен заплащат 50% от цената на избрания пакет и се настаняват на допълнително легло.
За повече подробности може да се свържете с рецепцията на хотела.2011-08-13T11:00:28
татяна лунголова Каква ще е общата цена за настаняване на 2 възрастни и 2 деца на 15 и 16 год?2011-08-13T10:58:15





Твоят коментар: