0 коментара

50% намаление за една нощувка в самостоятелна къща за 15 души в Къща за гости Чичо Мечо, Разлог

Къщата е на три етажа и разполага с 14 легла. Първият етаж се състои от 2 двойни стаи със спални, самостоятелен санитарен възел и обща кухня. На вторият етаж  е разположен един апартамент за 6 гости, състоящ се от 3 двойни стаи и трапезария. Стаите на апартамента са подходящи за наемане дори от непознти гости, защото са отделени и абсолютно обособени. Този апартамент разполага с общ санитарен възел. Вторият апартамент се състои от две самостоятелни двойни стаи, голямо холно помещение заедно с трапезария и общ санитарен възел. Стаите са оборудвани с плоски телевизори, кабелна телевизия и WiFi интернет. На разположение на гостите допълнително са мини билярд, бебешка кошарка. Отоплението е с локално парно.

Ски зоната е разположена над Добринище - от връх „Безбог” до хижа”Гоце Делчев” . Началото на лифта е разположен на около 9 км над Добринище (до хижа Гоце Дечев). Пистата е с дължина 5км., широка е 25-30 м. и с денивелация 826 м. Има условия подходящи за напреднали, а също така и за начинаещи скиори и за сноубордисти. За по-неуверените скиори може да бъде осигурен ски учител.
При начална станция на лифта на разположение е ски гардероб оборудван с всичко необходимо за скиори и сноубордисти. Помещението е просторно и удобно за екипиране, осигурена е и поддръжка на ски оборудване.
За начинаещите скиори или бордисти са на разположение професионални ски инструктори. Обучението може да бъде индивиуално или в група.

КоментариТвоят коментар: