Постна вечеря на 18.04.25г. или 21.04.25г. в зависимост от настаняването:
1.Картофена салата /картофи, лук, магданоз, олио, оцет, сол/ - 0.300 кг.
2.Печен боб с лютива чушка – 0.350 кг.
3.Хляб – 2ф.
4.Печена ябълка с мед и орехи – 0.120кг.
5.Минерална вода – 0.330 л.
Предвеликденска постна вечеря 19.04.2025г.:
1.Салата Витаминa /морков, ябълка, червено цвекло, овкусени с лимонов и портокалов дресинг и орехи/ - 0.350кг.
2. Спаначник – 0.150 кг.
3. Ризото със зеленчуци – 0.300 кг.
4. Домашно изпечена питка с масло– 1/6
5. Баклава – 0.180кг.
6. Минерална вода – 0.330л.
Празнична Великденска вечеря 20.04.2025г.
1.Великденска салата /зелена салата, краставица, яйце, зелен лук/ - 0.350кг.
2.Печено агне по Георгьовски с дроб сарма – 0.500 кг.
3.Домашно изпечена питка със сирене – 1/6
4.Чийз кейк със сладко от боровинки – 0.180 кг.
5.Минерална вода – 0.330 л.
6. Чаша вино по избор /бяло, червено, розе/
Детско меню за 18.04.25г. или 21.04.25г.
1.Редена салата /домат, краставица, печен пипер, сирене, маслини/-0.350 кг
2.Пилешка пържола с гарнитура картофено пюре – 0.350 кг.
3. Хляб филия – 2 бр.
4. Минерална вода – 0.330 л.
Детско меню за 19.04.2025г.
1.Пица Маргарита /доматено пюре, моцарела, домат и риган /- 0.300 кг.
2.Палачинка с шоколад или сладко от боровинки – 0.120 кг.
3.Натурален сок - 0.500 л.
Детско меню за 20.04.2025г.
1.Кебапче, кюфте с гарнитура свежи зеленчуци, печени картофи и лютеница – 0.560 кг.
2.Домашно изпечена питка със сирене – 1/6
3. Мини чийз кейк със сладко от боровинки – 0.100 кг. |