Хотелът работи целогодишно, като собствениците и целият екип полагат всички усилия гостите на хотела да се чувстват като у дома. Хотел Мартин предлага капацитет от 33 легла на своите гости и възможност за увеличение до 45 легла при пълен капацитет с разтегателни легла в своите единични, двойни, тройни стаи и апартаменти. Типичната родопска кухня и българската традиционна кухня са застъпени широко в менюто на ресторанта. Тук може да опитате родопските сърми "Апраци" , родопски пататник, родопски клин, марудници и тенурки, вкусен смилянски фасул, екологично чисти, домашно приготвени сладка от боровинки, диви ягоди, къпини и малини. Ароматните билкови чайове от мащерка, риган и кантарион, можете да подсладите с мед от борови връхчета. Родопско чеверме, можете да опитате под звуците на родопската каба гайда. |
Коментари | ||
---|---|---|
Андреана Кинегополус-Христева | Чудесен хотел и много вкусна храна !2013-12-02T21:05:49 |