0 коментара

Три нощувки със закуски, празнична новогодишна вечеря в Хотел Elite World Europe 5* и богата екскурзионна програма от Роял Холидейз

1 ви ден
Отпътуване от паркинга на Централна Автогара в 20.00 часа. От Шел Пазарджик 21.00 часа. От Пловдив ОМВ до хотел Санк Петербург 22.00 часа. От ОМВ Хасково 23.30 часа. От Харманли Лукойл 00.15 часа. Нощен преход към Истанбул.
2 ри ден:
Пристигане в Истанбул рано сутринта.По желание посещение на Мол Florya. Следобяд по желание разхода до Мол Watergarden с пеещите фонтани. Нощувка
3 ти ден:
Закуска. По желание разходка с корабче по Босфора. Преминаване под въжения мост над Босфор- разглеждане на едни от най- скъпите къщи и дворци. Една прекрасна екскурзия, където може да се насладите на красотите на Истанбул. По желание посещение на най –красивия дворец Долма бахче. Свободно време и подготовка за Новогодишната вечер.
ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ. Нощувка.
4 ти ден:
Късна закуска. По желание автобусна панорамна обиколка на града с разглеждане на квартал Балат и площад Таксим.Вечеря в Рибен ресторант на брега на Босфора. Нощувка.
5 ти ден:
Закуска. Отпътуване от хотелите. Отпътуване за Одрин. Посещение на Борсата в Одрин свободно време за пазар, посещение на центъра на града.
Отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в София

КоментариТвоят коментар: