0 коментара

Еднодневен пакет със закуска и БОНУСИ от Семеен хотел-ресторант "Дейзи", Борино

Хотелът разполага с:
-една стая с две единични легла
-две стаи с по една спалня и единично легло /удобни за семейство с дете или трима възрастни/
-две стаи оборудвани с по едно легло персон и половина и по едно единично легло/удобни за настаняване на семейство с дете или двама възрастни/
-една стая с четири единични легла две от които се събират и стават на спалня
-един апартамент с хол и спалня, като дивана в хола се отваря и става на нормална спалня/ удобен за настаняване на семейство с две деца.
Максимално могат да се настанят 22-ма човека.
Към хотела има уютен ресторант с 50 места на закрито и около 40 места на открито в лятната градина, където е поставено и дървеното джакузи на дърва с перлен масаж в обособен СПА кът затворен с панорамни витрини, които по желание на гостите могат да са отворени на 100% или затворени, също така има и барбекю за около 30 човека с камина и пещ.
Менюто на ресторанта заслужава внимание защото предлага освен традиционни за българската кухня ястия и ястия приготвени по семейни рецепти предавани през поколенията, не на последно място е важно, че голяма част от продуктите, като картофи, боб, телешко и агнешко месо, сирене, кашкавал и др. са произведени от местни стопани в този екологично чист район на България затова и вкусовите качества на ястията са запомнящи се.
Местоположението на хотела е на много удобно за нашите гости място защото от 5мин. до 20 мин с кола са най впечатляващите и известни атракции в региона като „Дяволската“ екопътека, която въпреки, че функционира сравнително отскоро се превърна в притегателна дестинация за много любители на планината, пещерите „Ягодинска“ и „Дяволско гърло“, обзорните площадки „Орлово око“ и „Вълчи камък“/Неповторимо е усещането ако наблюдавате залеза от тези върхове, всичко наоколо е в краката ви в далечината са Рила и Пирин планини - страхотни гледки, невероятно изживяване!

КоментариТвоят коментар:


{* *}